Prima pagină » National » Trăian Băsescu, fostul președinte al României, a mers alături de soția sa, Maria, la vot. „Mă încurc în cinci bilete de vot?”
Trăian Băsescu, fostul președinte al României, a mers alături de soția sa, Maria, la vot. „Mă încurc în cinci bilete de vot?”

Trăian Băsescu, fostul președinte al României, a mers alături de soția sa, Maria, la vot. „Mă încurc în cinci bilete de vot?”

09 iun. 2024, 11:36,
BZI.ro, în National

Traian Băsescu a mers duminică, 9 iunie, la vot, alături de soția sa, Maria. Reamintim că Traian Băsescu a fost și el primar al Capitalei.

„Mă bucur că e atât de lume. E singura șansă a alianței de dreapta”, a declarat fostul președinte al României, în timp ce stătea la coadă în secția de votare.

La ieșirea din secția de votare, Traian Băsescu a declarat:

„Este ziua în care ei stabilesc cât de funcțională va fi democrația în România. Dacă rezultatul votului va fi dincolo de votul pentru actuala putere și o opoziție puternică, însă echilibrul se va menține și lucrurile vor merge bine. Dacă se va crea o discrepanță, atunci există riscul să ne îndreptăm spre acea stabilitate. Am făcut lucruri mai grele, am trecut cu nava petrolieră prin incendiu, prin furtună, am trecut prin război, mă încurc în cinci bilete de vot?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *