Prima pagină » Actualitate » Traian Băsescu: „Cum o pleca ministrul de Interne la Caransebeș să se aleagă consilier?”
Traian Băsescu: „Cum o pleca ministrul de Interne la Caransebeș să se aleagă consilier?”

Traian Băsescu: „Cum o pleca ministrul de Interne la Caransebeș să se aleagă consilier?”

28 aug. 2020, 22:00,
Bianca Rebegea în Actualitate

Traian Băsescu: „Cum o pleca ministrul de Interne la Caransebeș să se aleagă consilier?”. Vineri seara, în cadrul unei emisiuni televizate, Traian Băsescu a vorbit despre alegerile locale, subiect de interes în acest moment al anului. Astfel, fostul președinte al României a pus accent pe tema delegării atribuţiilor de către Marcel Vela, ministrul de Interne, pentru funcția de președinte al Comisiei Tehnice Centrale, cea care se ocupa de relația cu prefecturile, secretarului de stat Gheorghe Sorescu, cel care răspunde de Instituția Prefectului.

„Încă n-am văzut atâta, cum sa-i spun, nesimțire? Ministerul de Interne este cel care organizează alegerile. Ministrul este primul responsabil de buna desfășurare și organizare. Cum o pleca ministrul de Interne la Caransebeș să se aleagă consilier?

E unic în Europa asa ceva. Primul vinovat nu e el, că se vede că în afară de geacă și aia cu ochii nu are de spus nimic publicului. Dar, premierul Orban cum i-o fi dat drumul să plece? Îi putea da drumul doar în situația în care chiar premierul și-ar fi asumat îndatoririle Ministerului de Interne.

După mine, trebuia făcut totul ca să se țină alegerile, pentru că orice manual ne spune că legitimitatea trebuie înnoită la 4 ani. Însa modul cum se desfășoară este împotriva oricărei recomandări de bun simț. Trebuia introdus votul prin corespondență. Așa cum vin taloanele de pensii, așa puteau să vină și buletinele de vot. Aveam și experiență, pentru ca am trimis aproape un milion de plicuri la alegerile prezidențiale.”, a spus Traian Băsescu.

Mesaj dur transmis de Traian Băsescu lui Ludovic Orban și Dan Barna: „Au făcut o mare greșeală!“. Traian Băsescu: „Cum o pleca ministrul de Interne la Caransebeș să se aleagă consilier?”

Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Traian Băsescu, a transmis astăzi un mesaj dur premierului liberal Ludovic Orban și liderului USR, Dan Barna. Fostul președinte al României spune că Ludovic Orban și Dan Barna au mizat pe lașitatea lui.

Traian Băsescu a transmis că a intrat în cursa pentru Capitală pentru că el are o datorie neplătită din 2004, atunci când a renunțat la funcția de primar pentru a merge la Cotroceni.

„Au făcut o mare greșeală! Au mizat pe lașitatea mea, nu sunt un om care să fugă de provocări. V-am mai spus: uitați-vă la mine, nu am nicio zgârietură pe spate, am numai pe față. Mă gândesc să maximizăm șansele PMP la alegerile locale și eu consider că am rămas cu o datorie față de bucureșteni, asta pentru că am plecat la Cotroceni în 2004. Nu vreau să-mi închei cariera politică cu datorii“, a declarat Traian Băsescu.

Mesaj dur transmis de Traian Băsescu lui Ludovic Orban și Dan Barna: „PNL-USR-PLUS vor să facă o cacealma politică!“

Europarlamentarul PMP susține că partidul său propune candidați cunoscuți la alegerile locale din Capitală, în timp ce PNL-USR-PLUS încearcă o cacealma politică.

„Mă uit la PMP, care vine cu candidați cunoscuți. De la PNL-USR-PLUS, în afară de Clotilde Armand câți candidați cunoașteți. Pur și simplu vor să facă o cacealma politică din aceste alegeri și să-și regleze conturile în interior! Unde-s doamnele de la PNL care sar toată ziua cu gura? Unde-i doamna Gorghiu? De ce nu candidează la un sector al Capitalei, așa cum face senatorul Lucian Iliescu?”, a menționat Traian Băsescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *