Prima pagină » Local » Tragic! Un student de la UMF s-a sinucis pe acoperișul unui bloc din Canta – FOTO

Tragic! Un student de la UMF s-a sinucis pe acoperișul unui bloc din Canta – FOTO

21 oct. 2023, 02:00, 5 ,
Dragos Savin în Local

Un student de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore. T. Popa” din Iași s-a sinucis pe acoperișul unui bloc din Canta. Tânărul în vârstă de 19 ani ar fi fost dat dispărut înainte cu două zile de a fi găsit decedat

Descoperire macabră la Iași. Un tânăr de 19 ani, student la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore. T. Popa”, a fost găsit mort pe acoperișul unui bloc de pe strada Canta, nr. 58. Joi, după prânz, polițiștii ieșeni aveau să fie alarmați. Mai multe echipaje au ajuns în zonă. Când oamenii legii au urcat pe acoperișul blocului, l-au recunoscut pe tânărul de 19 ani. Acesta era dat dispărut de familie de două zile.

„La data de 19 octombrie a.c., polițiștii ieșeni au fost sesizați, prin apel unic de urgență 112, cu privire la faptul că pe acoperișul unui bloc din municipiul Iași este o persoană care nu prezintă semne vitale. Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului, constatând că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un tânăr. A fost emisă ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale în vederea stabilirii cauzei decesului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a precizat Adina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Studentul de la UMF s-a sinucis pe acoperișul blocului

Reporterii BZI au mers la blocul unde s-a petrecut tragedia. Nimeni nu știa de ce a ales tânărul să recurgă la acest gest extrem.

„Am observat când l-au scos din scară într-un sac negru, a fost poliția aici. Nu știu exact, spuneau vecinii că ar fi fost un tânăr care s-a sinucis pe bloc”, a spus un locatar de la un bloc vecin.

Trebuie precizat faptul că tânărul era de loc din Iași și locuia la câteva blocuri distanță. Este posibil ca acesta să se fi urcat pe bloc cu intenția de a se arunca în gol, însă se pare că a recurs la o altă metodă de a-și încheia socotelile cu viața. Tragediile parcă nu se mai opresc. În urmă cu aproximativ două săptămâni, un alt tânăr s-ar fi sinucis în zona Grădinii Botanice din Iași. Anchetatorii cred că moartea ambilor a survenit în urma ingestiei unor substanțe toxice sau a medicamentelor.

Trupul neînsuflețit al tânărului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie. Ulterior, medicii legiști vor stabili cu exactitate ce i-a adus moartea tânărului student de la UMF. Dumnezeu să îl ierte!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`