Prima pagină » Titlurile zilei » Tragic! Daniel s-a stins în urma cumplitului accident din Copou. A gonit cu motocicleta spre moarte și a lăsat o fetiță fără tată: „Prietenii săi mi-au spus că în acea seară era fericit” (EXCLUSIV) – FOTO/VIDEO

Tragic! Daniel s-a stins în urma cumplitului accident din Copou. A gonit cu motocicleta spre moarte și a lăsat o fetiță fără tată: „Prietenii săi mi-au spus că în acea seară era fericit” (EXCLUSIV) – FOTO/VIDEO

11 apr. 2023, 02:00,
Cosmina Puiu, în Titlurile zilei

Daniel este tânărul în vârstă de 32 de ani care s-a izbit de un copac. Acesta a gonit cu motocicleta spre moarte. A lăsat în urmă o fetiță de doar 5 ani. Georgiana Spătaru, sora lui, a fost cea care l-a văzut ultima dată

Tragedie înainte de Paște, la Iași! Daniel Petru Spătaru locuia singur într-un apartament din comuna ieșeană Vlădeni. Toți îl știau ca fiind un bărbat bun și întotdeauna atent la cei din jurul său. Însă, în data de 30 martie 2023, în jurul orei 22:00, tânărul a provocat un accident în zona Copou, acroșând un autoturism parcat, ulterior intrând în coliziune cu un copac. Impactul a fost puternic. La fața locului s-au adunat mai mulți motocicliști care au cerut ajutorul medicilor.

Un echipaj medical a ajuns în zonă, iar după ce i-au acordat motociclistului primul ajutor l-au transportat la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului „Sfântul Spiridon”, în stare foarte gravă. La scurt timp, acesta a intrat în comă profundă și s-a zbătut între viață și moarte timp de 10 zile. Dar se pare că totul a fost în zadar.

Daniel a gonit cu motocicleta spre moarte. A lăsat în urmă o fetiță de 5 ani

În data de 9 aprilie 2023, tânărul motociclist care s-a autoaccidentat a pierdut lupta și a murit. Daniel a stat în comă mai multe zile, după ce a suferit leziuni grave. Se pare că tânărul circula cu mare viteză şi a scăpat de sub control motorul. A intrat în coliziune cu o maşină parcată, iar mai apoi a ricoșat într-un copac.

„A fost un eveniment nefericit. Doar Dumnezeu știe ce s-a întâmplat și de ce a pierdut controlul. Poate a amețit în acel moment, fiindcă el conducea de foarte mulți ani. El a avut și motoscuter și nu s-a întâmplat așa ceva niciodată. Chiar și instructorul său a spus că este foarte atent și extrem de calculat. Chiar dacă recent a divorțat, nu știu dacă a avut asta vreo influență.

Prietenii săi mi-au spus că în acea seară era fericit. Această decizie a fost una gândită foarte bine de ei și au dat dovadă de maturitate. El ținea legătura cu cea mică. În fiecare weekend, ea venea la Vlădeni și stăteau împreună. Nici nu i-am dat vestea. Poate fi o veste șocantă și să aibă urmări, de aceea încercăm să găsim o metodă cât mai bună”, povestește cu lacrimi în ochi Georgiana Spătaru, sora lui.

Aceasta a fost cea care l-a văzut înainte ca inima lui să se oprească și a apucat să-i spună ultimele cuvinte.

„Mi-a confirmat și cineva care a fost în comă că m-a auzit mereu. Chiar dacă el nu-mi spunea nimic, sunt sigură că a înțeles. Ultima dată când l-am văzut, i-am spus să lupte, pentru că are pentru ce. I-am amintit de fetița lui care îl aștepta acasă. Era un bărbat atât de puternic de caracter. Dar nu s-a mai putut. Însă sunt sigură că acolo sus a scăpat de orice suferință și îi este bine. A fost un om atât de bun”, destăinuie plină de tristețe Georgiana.

Tânărul a intrat în comă imediat după tragedie

La scurt timp după ce s-a produs accidentul, Daniel a intrat în comă profundă și nu s-a mai trezit. În tot acest timp, părinții, sora și apropiații săi au fost să-l încurajeze și să-i transmită iubirea necondiționată, chiar și pe patul de spital. Aceștia sunt convinși că au fost auziți și că a plecat împăcat. Polițiștii care au fost la fața locului au efectuat verificări și au deschis o anchetă. Aceștia au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. În tot acest timp, el a fost internat la Spitalul de Neurochirurgie „N. Oblu” din Iași și în pofida eforturilor făcute de medici nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire.

„Era un băiat bun și comunicativ. Nu știu ce s-a întâmplat în familia lui, dar nu a dat impresia niciodată că nu mai poate. A lucrat mult timp în Vlădeni, a fost inginer mecanic. Venea la biserică și se ruga mereu. Îmi pare rău de o astfel de tragedie și încercăm să ajutăm familia să treacă peste. Ne-a rămas să îl înmormântăm creștinește și să-l pomenim cât vom trăi”, transmite părintele din comună, Cătălin Adumitroaie.

Pentru cei care l-au cunoscut, vestea că a murit a căzut ca un trăsnet, iar faptul că a gonit cu motocicleta spre moarte și a lăsat acasă o fetiță care l-a iubit necondiționat îi macină. Acesta va fi înmormântat în comuna în care locuia și cel mai probabil va fi depus în propriul apartament.

Comentarii
  • Donatorilor băgați la cap
    Lăsați fitze impresii …

  • asai cvand vii la cafea jn copou

  • Un copac i-o pus capac

    Sa vii de la Vladeni (?, unde-o fi asta ???) la ora 10 seara ca sa te dai cu motorul in Copou plin de figuri, cu hoarda impreuna, zau, asta se cheama ca ti-o cauti. Tura asta a si gasit-o.
    Nu-i primul, dar daca astia nu invata nimic de la selectia naturala, selectia naturala ii invata unu cate unu.

  • the hostile one

    Organele le-a donat? asta e bine de ştiut

  • La cat mai multi dobitoci cu motoare care fac figuri pe Copou…pe fiecare il asteapta un copac,un stalp,o masina,sunt din belsug…Donati fratilor,donati borhaiele din voi.

  • Nu poti sta in Copou, de zgomotele produse de ei. Tragedie mai mare ar fi fost daca dadea peste cineva nevinovat. Nu cred ca mergea regulamentar de s a ajuns la asemenea impact.

  • cum a venit putin caldura, cum au inceput boschetarii sa o ambaleze aiurea prin oras, mai ales noaptea.

  • Oameni buni, mulți credeți că sunt comentarii răutăcioase…
    Gândiți-vă, cum să faci întreceri noaptea, să turezi la maximum, să faci un zgomot infernal, ignorând copiii care dorm, oamenii de pe trotuare, făcând slalom printre alte autovehicule, punând în pericol viețile celorlalți?!?
    Stând sus, pe șa, te simți stăpânul universului?!?
    Uitați, câtă durere a adus acest tânăr în inimile tuturor…
    Pentru ce, de ce?!?…

  • Din nefericire, cocalari ca acesta dau un prost renume motociclistilor.
    Daca a trait omu’ doar pe langa cotete de porci si a plimbat vaca, ce vreti? Responsabilitate si grija fata de viata lui?
    Selectia naturala isi spune cuvantul.

  • Uie-asa un taran de la Pocreaca, a carui casa valoreaza 10 euro/m, fute linistea celor din Copou, a carora casa valoreaza 1500 euro/m. Razbunarea taranoilor.

  • donatorii de organe ar fi mai cistigati daca ar invata ceva din asta decit sa faca marsuri pentru vizibilitate…:)

  • „Fiecare motociclist are copacul lui!”
    Kung fu cius

  • Efectiv nu poti dormi noaptea in oras din cauza motociclistilor…..la cat mai putini ….tot inainte

  • Nici o mila pentru ei…efectiv isi bat joc de masini, de pietoni, de semnele de circulatie…..ar trebui interzisi dupa ora 22…dar se cred smecheri….dar fiecare are copacul lui…

  • Mai este un țăran cu o pârâitoare in cartoerul Dacia ! Are program seară seară, de la ora 21.30-22 până noaptea târziu. Oare pana cand !?!

  • Iar articol cu acest mârlan prost care a sfârșit așa cum a trăit și cum a fost : ca un prost ! Ce mare personalitate a fost imbecilul ăsta de tot îl dați în ziar ? ori nu mai aveți subiecte de proști ce sunteți ori nu știți ce înseamnă jurnalismul !
    Un prost mai puțin pe șosele ! Un câștig nu o pierdere !

  • dragă nimicule cu motor portocaliu Repsol. multumim frumos pentru concertul nocturn si-ti dorim sa pupi si tu un copac intr-o zona in care nu poti rani pe nimeni.

  • 2 roti in 4 timpi

    Bai, eu nu inteleg ce fel de comantatori sunteti voi de il vorbiti naspa pe baietu ista.
    N-ati citit ca era bun inginer ?
    N-ati citit ca era luptator ?
    N-ati citit ca avea apartament ?
    N-ati inteles ca era fericit ?
    Pai cum palaria mea il susotiti de rau pe baiet, nu vi-i rusine de ceilalti motociclisti aflati, asa, intamplator in trafic la ora 22 pe Copou care s-au adunat mintenas sa dea ajutor celui rapus de copac ?
    Nu vi-i nu stiu cum sa vorbiti de rau motoristul potricaliu care patruleaza noapte de noapte strazile pentru siguranta voastra, a tuturor ?
    Eu zic sa dati cuvenitul rip, sa rugam reporterii sa mearga in localitatea unde va fi ingropat eroul si sa puna filmari cu motoristii care -chiar pe ploaie- vor veni in numar imens sa omagieze victima copacului. Cum o sa mai tureze ei la 12.000 motoarele !!! Ce fum, ce zgomot o sa fie, o sa ramana satenii aia cu gurile cascate ca la Haliuuuud.
    De organe nu pot pentru care sa ma pronunt, ca e post mare, si e cumva neigienic si necontractual sa povestim despre asa ceva. Clar e ca daca treaba asta s-o face, ala care primeste va deveni inginer.

  • Asta chiar e culmea !, nimeni nu scrie , nu întreabă de victima copac !, copacul e bine ? Necesită poate un tratament de refacere ? Motoristul sa dus pe barba și pe prostia lui , atît la dus capul , ce atîta zmiorcăială pentru un Dorel ?

  • Bine ca nu a dat peste altcineva, vreun adult, vreun copil…. Dumnezeu sa-l ierte!

  • Urat mai vorbiți,ce caractere aveți sa doriți moartea unora?Nu toți motocicliștii sunt la fel ,nu toți sunt boschetari cu bazaietori japoneze ..Asa suntem noi romanii..prosti și rai și murim de grija altora și dacă moare sau trăiește capra vecinului,în loc sa nu uitam în curtea noastră.E treaba fiecăruia ce face cu viata lui.Invatati -va dragi romani sa nu mai vărsați venin și sa nu mai judecați ca și pe voi dacă va ia careva la banu mărunți, nu știu câte parale faceți!

  • Nu se intreaba nimeni de ce nu exista accidente cu choppere, ci doar cu tantari japonezi?

  • pentru Joker

    „E treaba fiecăruia ce face cu viata lui”

    Este, cumetre. Câtă vreme îi lasă pe restul să doarmă noaptea și nici nu-i omoară pe șosele sau trotuare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *