Prima pagină » Sport » Tragerea la sorți pentru tabloul principal de la Australian Open, amânată! Când își va afla adversarele Simona Halep
Tragerea la sorți pentru tabloul principal de la Australian Open, amânată! Când își va afla adversarele Simona Halep

Tragerea la sorți pentru tabloul principal de la Australian Open, amânată! Când își va afla adversarele Simona Halep

05 feb. 2021, 02:00,
în Sport

Programată inițial joi, în jurul orei 9:00 (n.r. – ora României), tragerea la sorți pentru tabloul principal de la Australian Open a fost amânată cu o zi din cauza cazului de coronavirus care a provocat carantinarea a 667 de persoane înainte de primul Grand Slam al anului.
Un angajat al unuia dintre cele trei hoteluri din Melbourne a fost găsit pozitiv la testare, din păcate, motiv pentru care au fost plasați în carantină sute de jucători și membri ai staff-urilor lor imediat după sosirea în Australia.
Toate meciurile de tenis prevăzute pentru joi, la Melbourne, în turneele de pregătire pentru Australian Open au fost anulate, iar cei care au efectuat carantina la hotelul „Grand Hyatt” vor fi testați și vor rămâne în izolare până la aflarea rezultatelor.

Simona Halep își va afla în perioada următoare adversarele

Mai mult, Craig Tiley, directorul turneului de la Australian Open, a anunțat că tragerea la sorți pentru tabloul principal a fost amânată. Astfel, Simona Halep & CO vor trebui să mai aștepte cel puțin o zi până să-și afle adversarele din primul tur al competiției de la Antipozi. Simona Halep, Irina Begu, Ana Bogdan, Sorana Cîrstea, Particia Țig, Monica Niculescu și Mihaela Buzărnescu sunt în Australia.
Cu toate acestea, Tiley a dat asigurări că întrecerea va debuta pe 8 februarie, conform programului stabilit:

„Suntem absolut încrezători în faptul că Openul Australiei va avea loc. Ne așteptăm ca toți jucătorii să fie testați negativ. Probabilitatea ca unul dintre ei să fie pozitiv este foarte scăzută”, a declarat Tiley, adăugând: „Vom începe luni”.

Primii cinci favoriți de la Australian Open, în proba de simplu masculin:

1. Novak Djokovic
2. Rafael Nadal
3. Dominic Thiem
4. Daniil Medvedev
5. Stefanos Tsitsipas

Primele cinci favorite de la Australian Open, în proba de simplu feminin:

1. Ashleigh Barty
2. Simona Halep
3. Naomi Osaka
4. Sofia Kenin
5. Elina Svitolina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
03 octombrie 2024
03 octombrie 2024