Prima pagină » Local » Tragedie pentru o tânără familie din Iași! Au rămas pe drumuri după ce le-a ars casa în timpul nopții: „Am mers direct la spital pentru că nu îmi mai simțeam copilul în burtă” – FOTO

Tragedie pentru o tânără familie din Iași! Au rămas pe drumuri după ce le-a ars casa în timpul nopții: „Am mers direct la spital pentru că nu îmi mai simțeam copilul în burtă” – FOTO

19 iul. 2023, 02:00, 1 ,
Ștefana Șovea în Local

O tânără familie din Horpaz, ce are trei copii și unul care urmează să vină pe lume peste două luni, a rămas pe drumuri după ce a luat foc locuința din cauza unui scurtcircuit al instalației. Aceștia nu erau acasă în momentul producerii incendiului, iar șocul pe care l-au avut când au ajuns la fața locului este de nedescris

Familia Amarandei a rămas fără nimic după ce a pornit un incendiu în jurul orei 02.00, din cauza unui frigider ce era pe terasa casei. Părinții, trei copii și încă unul pe drum trec prin niște momente foarte grele.

O tânără familie din Iași a rămas pe drumuri din cauza unui incendiu: „Am rămas doar cu hainele de pe noi”

o poză cu casa care a luat foc în Horpaz

Incendiul a pornit în jurul orei 02.00 din cauza unui scurtcircuit al frigiderului ce se afla pe terasa casei

Irina Amarandei care este asistent medical, soțul ei care este instalator și cei trei copii, cu vârste de 2, 7 și 16 ani, au rămas fără absolut nimic după ce le-a luat foc casa în dimineața zilei de duminică, 9 iulie 2023. Incendiul a pornit în jurul orei 02.00 din cauza unui scurtcircuit al frigiderului ce se afla pe terasa locuinței.

„Eu împreună cu familia mea eram la mătușa mea în dimineața când s-a produs incendiul. Am fost anunțată de către vecinii mei, însă a fost deja prea târziu când au venit pompierii, pentru că era în jur de ora 02.00 dimineața și toți vecinii mei dormeau. I-a trezit bubuitura aragazului.

În acel moment, primul lucru pe care l-au făcut a fost să cheme autospeciala de pompieri și ulterior să ne anunțe și pe noi. Am rămas fără nimic, doar cu hainele de pe noi. Domnul pompier șef, când a făcut procesul-verbal, ne-a spus că sigur incendiul a pornit de la acest frigider, pentru că se vedea flacăra că a pornit de jos”, declară Irina Amarandei.

Femeia în vârstă de 34 de ani este însărcinată în luna a șaptea, iar în momentul în care a ajuns la fața locului a rămas șocată. Aceasta mărturisește faptul că a început să o doară burta și a mers direct la spital pentru că nu își mai simțea copilul mișcându-se.

„Am rămas șocată, iar în acel moment, când am văzut cum casa noastră în care stăm încă din anul 2000 s-a făcut scrum, m-a luat o durere mare de burtă și m-am speriat din cauza faptului că nu îmi mai simțeam bebele mișcându-se în burtă. Am mers la spital și totul este bine, dar trecem prin niște momente grele”, adaugă Irina Amarandei.

Irina Amarandei: „Acum stăm într-un cămin, dar doar până la începerea anului școlar”

o poză cu casa care a luat foc în Horpaz

Femeia în vârstă de 34 de ani este însărcinată în luna a șaptea, iar în momentul în care a ajuns la fața locului a rămas șocată

Familia Amarandei stă acum într-un cămin al Colegiului Tehnic „Mihail Sturdza”, însă poate rămâne acolo doar până la începerea anului școlar. Părinții i-au cumpărat copilului care urmează să fie născut cărucior, haine, scoică pentru mașină și multe altele, însă acum nu a mai rămas nimic în urma tragicului incendiu.

„Acum stăm într-un cămin al Colegiului Tehnic «Mihail Sturdza», dar o să stăm până la începerea școlii, după vom vedea unde o să stăm. Noi, la fața locului, nu i-am luat și pe copii pentru că luna trecută a murit mama mea și încă sunt supărați, dacă pot spune așa, nu vreau să le mai adaug și asta pe cap. O să vedem noi cum o să ne descurcăm”, mai spune Irina Amarandei.

Pornind de la cazul tinerei familii din Horpaz, care a rămas pe drumuri din cauza unui incendiu, persoanele doritoare pot dona în contul IBAN: RO08INGB0000999911959218. Titular cont: Irina Amarandei. Banca: INGB CENTRALA. Moneda: RON. Aceștia au nevoie și de haine pentru cei trei copii și de gravidă, pentru nou-născut, dar și pentru soțul femeii.

Comentarii
  • Ati uitat sa scrieti ca le face casa cei de la Casa Share. Pt ce mai spuneti sa doneze lumea ?Sunt alte cazuri la care nu a ajuns Casa Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *