Prima pagină » National » Tragedie pe o șosea din Suceava! Cinci morți, după ce un autoturism cu platformă și o autocisternă au intrat în coliziune – UPDATE

Tragedie pe o șosea din Suceava! Cinci morți, după ce un autoturism cu platformă și o autocisternă au intrat în coliziune – UPDATE

01 iul. 2024, 08:23,
BZI.ro, în National

Carnagiu pe drumul european 85, în zona localității Cumpărătura, din judeţul Suceava în urma unui grav accident de circulație.

UPDATE: Traficul a fost reluat.

„Trafic reluat pe DN 2, Cumpărătura, județul Suceava, în urma ridicării autovehiculelor implicate în accident și curățării carosabilului de către lucrătorilor DRDP Iași. Circulați cu atenție!”, a transmis DRDP Iași.

Știre inițială

Cinci persoane, printre care și doi minori, și-au pierdut viața în dimineața zilei de luni, 1 iulie. A fost vorba de o coliziune între o autocisternă și un autoturism care tracta o platformă cu un alt autoturism.

Din impact a rezultat și o șasea victimă. Este vorba de o persoană din capul tractor al cisternei, care a fost preluată conștientă de la locul accidentului și transportată la spital.

La fața locului au mers pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare, două autospeciale de stingere și două ambulanțe SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ.

Comentarii
  • Raul Cristian

    Este clar, motocicletele era devina

  • Viteza Ucide , dați prin stație ca nu este radar
    Anul trecut am mers până la Borsec ,ferească mă câte accidente am evitat .Este un adevărat stres moartea te pândește pe străzile noastre și doar din cauza vitezei ,statul pe telefon etc…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *