Prima pagină » National » Tragedie pe Autostrada Soarelui: Un copil de 11 ani și-a pierdut viața într-un accident rutier lângă Lehliu-Gară
Tragedie pe Autostrada Soarelui: Un copil de 11 ani și-a pierdut viața într-un accident rutier lângă Lehliu-Gară

Tragedie pe Autostrada Soarelui: Un copil de 11 ani și-a pierdut viața într-un accident rutier lângă Lehliu-Gară

06 oct. 2024, 21:20,
Redacția BZI în National

Un accident tragic a avut loc în dimineața zilei de duminică, 6 octombrie, pe Autostrada A2 București – Constanța, în apropierea localității Lehliu-Gară. Un TIR s-a răsturnat pe carosabil, în urma impactului conducătorul fiind grav rănit, iar un copil de 11 ani și-a pierdut viața.

Potrivit comunicatului transmis de Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, „Pe autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 64, pe sensul de mers spre litoral, în zona localității Lehliu-Gară, județul Călărași, un autotren încărcat cu produse alimentare a impactat glisiera laterală și s-a răsturnat pe suprafața de rulare”. Șoferul, grav rănit, a fost transportat la spital, în timp ce copilul nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decedat la fața locului.

„Traficul rutier este oprit pe banda de decelerare către localitatea Lehliu-Gară, iar banda nr. 1 este parțial blocată pentru a permite extragerea autotrenului răsturnat. Se estimează reluarea normală a circulației după ora 07:00”, se precizează în același comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`