Prima pagină » Local » Tragedie la Scânteia. Un copil de 2 ani a murit după ce a fost călcat cu mașina de propria mamă – EXCLUSIV, VIDEO, UPDATE
Tragedie la Scânteia. Un copil de 2 ani a murit după ce a fost călcat cu mașina de propria mamă - EXCLUSIV, VIDEO, UPDATE

Tragedie la Scânteia. Un copil de 2 ani a murit după ce a fost călcat cu mașina de propria mamă – EXCLUSIV, VIDEO, UPDATE

10 oct. 2022, 14:07,
BZI.ro, în Local

În urmă cu puţin timp s-a produs un alt accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI, un copil în vârstă de aproximativ 2 ani a fost lovit mortal de un autoturism care era condus de propria mamă. Incidentul nefericit a avut loc în comuna Scânteia.

UPDATE: IPJ Iași a transmis faptul că mama efectua o manevră de parcare și nu și-a observat copilul, accidentându-l grav. Din păcate, acesta a murit la scurt timp.

„La data de 10 octombrie anul curent, în jurul orei 11.40, o femeie din comuna Scânteia, județul Iași a sesizat faptul că, în timp ce efectua manevre de parcare a unei autoutilitare în curtea imobilului l-a acroșat pe fiul său, accidentându-l grav.

Cadrele medicale sosite la fața locului au declarat decesul copilului.

În cauza s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, a transmis IPJ Iași.

Știre inițială

Trupul neînsuflețit al copilului a fost dus la Institutul de Medicină Legală Iași, unde urmează să i se facă necropsia pentru a se stabili cauza decesului.

Polițiștii ieșeni au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Revenim cu detalii!

Comentarii
  • Cum adica…. acuma si boarfele de Scinteia au permis auto ?????????

  • A luat Permisul cu Spaga la Suceava? Din pacate victime sunt copiii sau alti membrii ai familiei. De preferat victima sa fie cea care a cumparat permisul nu persoane nevinovate.

  • A luat Permisul cu Spaga la Suceava? Din pacate victime sunt copiii sau alti membrii ai familiei. De preferat victima sa fie cea care a cumparat permisul nu persoane nevinovate.

  • Nu va doresc asemenea necaz deși meritați (ăștia care comentați aiurea și nu aveți alta treabă), cel mai bine ar fi să nu mai comentați și sa judecați voi ca niște panarame de oameni ce sunteți, oricui i s-ar fi putut întâmpla, puneți va în locul mamei și după va dați cu părerea, JAVRELOR!!!

  • Să vă f*t neamurile alea proaste în gură cu mentalitatea asta proastă din România, o sa fiți judecați fiecare cândva așa după cum a ți știut și voi sa judecați, javre de oameni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *