Prima pagină » Local » Tragedie la Iași! Un copil a decedat, după ce a fost agățat de tren, la Scobâlțeni – UPDATE, EXCLUSIV, FOTO, VIDEO

Tragedie la Iași! Un copil a decedat, după ce a fost agățat de tren, la Scobâlțeni – UPDATE, EXCLUSIV, FOTO, VIDEO

21 nov. 2023, 08:10, 13 ,
în Local

În urmă cu puțin timp s-a produs o tragedie la Iași. Din primele informații deținute de reporterii BZI, un copil a decedat după ce a fost agățat de un tren.

UPDATE 2: Copilul se afla cu sora lui, cei doi mergând la școală. Cei doi nu au văzut trenul deoarece traversau calea ferată printre mai multe vagoane de tren.

Când au observat trenul a fost prea târziu, copilul fiind deja acroșat. Sora lui a fugit după ajutoare imediat ce și-a văzut fratele rănit.

„La data de 21 noiembrie a.c., în jurul orei 07:10, poliția a fost sesizată prin apel unic de urgență 112, de un mecanic de locomotivă cu privire la faptul că trenul pe care îl conducea a accidentat o persoană, care traversa neregulementar calea ferată.

Incidentul a avut loc în apropriere de stația Podu Iloaiei din jud Iași, pe raza localității Scobâlțeni.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, stabilind identitatea persoanei accidentate, respectiv un minor din localitatea Scobâlțeni, lovit de un tren care circula pe ruta Timișoara – Iași.

Din nefericire, echipajele medicale sosite la fața locului au constatat decesul minorului.

Cazul a fost preluat de polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași pentru continuarea cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”, a transmis IPJ Iași.

UPDATE: Copilul avea 12 ani. Acesta traversa frecvent calea ferată pentru a ajunge la școală. De această dată, din nefericire, a fost agățat de scara acceleratului.

Elevii din Scobâlțeni nu au autobuz pentru a se duce la școală. Martorii susțin că părinții nu-l puteau conduce zilnic la unitatea de învățământ pentru că mai au treburi și alți copii mici acasă.

„Dispeceratul Integrat ISU – SMURD -SAJ Iași a fost anunțat prin SNUAU 112, astăzi, 21 noiembrie a.c., în jurul orei 07:10 despre producerea unui accident feroviar în orașul Podu Iloaiei. La fața locului a fost direcționat de urgență echipajul de terapie intensivă mobilă cu medic (TIM).
La ajungerea forțelor de intervenție la locul solicitării, medicul de pe echipajul medical a constatat decesul unui minor în vârstă de 15 ani. Victima prezenta leziuni incompatibile cu viața. Cazul a rămas în atenția autorităților pentru cercetări”, a transmis ISU Iași.

Știre inițială

Incidentul grav s-a produs în localitatea Scobâlțeni din Podu Iloaiei.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenție.

Nu se cunoaște exact cum s-a produs tragedia.

Revenim cu detalii!

Comentarii
  • din cauza vaxxinului

  • nu au grija de caini si pisici, de alte animale, le omoara, le arunca prin paduri , pe campuri etc,,,, iaca rasplata !!!!!

  • @jan ! Cat de cretin poti sa fii ! La asa o tragedie tu faci asemenea comentariu !

  • Dr. Jeckstadt

    Vai de capu vostru primele 2 comentarii, bai oameni, e un accident si-o tragedie, cum puteti scrie asa ceva ? Daca nici prin Scobalteni nu mai poate merge copilul fara grija pe liniile de tren, printre vagoane, apai unde ?

  • DANI Ciobanu

    Niște persoane prost informate și idioate “o persoana care traversa neregulamentar calea ferată “
    Vă întreb ,domnilor , există o altă cale de traversare pentru a ajunge la școală ?
    Vă zic eu , nu , nu există !
    Sunt atâția ani de când nu se face nimic pentru a nu se întâmpla o asemenea tragedie , dar se pare ca nimeni nu a făcut nimic !
    Nici măcar microbuz pentru transport nu mai au acești copii din cauza nepăsării și pentru aceasta domnul primar ar trebui tras la răspundere !
    Se pare ca avem nevoie de astfel de situații pentru a se sesiza anumite lucruri !
    Condoleanțe familiei !

  • Pacat de acesti copilasi …faceti cu ei educatie indiferent de patura sociala …la scoala , acasa, invatatori, vecini , parinti …aveti grija de copilasi ca ei nu sunt pregatiti pentru aceasta viata , nu au experienta si cunostintele voastre ale adultilor…DUMNEZEU SA II AIBA IN PAZA SI GRIJA LUI!

  • aveti grija de animalutele din gospodarii !!!!!!!!!!!!! nu mai aruncati pisoii mici pe calea ferata! nu mai abandonati caini pe sosele si calea ferata! Totul se intoarce asupra voastra ”!!!!

  • Emi Mondialul

    Eu cu Bogdanel suntem cei mai Fericiți ca fratemiu Dan Cioata cel mai fraier din iasi e la Parnaie !!!! VIVA Forțele de la Iasi

  • Copilul avea 11-12 ani nu avea 15 ani ,macar un autobuz sa fie nu toate sa se duca la budai

  • Copilul avea 11-12 ani nu 15 ani ,asta se întâmplă din cauza primarului ca nu pune un autobuz măcar ,se duc toate la budai

  • Daca nu a belit ochii zghihuitul criminal de pisici sa intilnit cu karma !

  • Gogu din mahala

    Asa se intimpla cind votezi un vinzator de oua …

  • ) Fete fierbinti sunt în așteptare pentru tine pe – – – – Sexy18.pw

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`