Prima pagină » Local » Tragedie la Iași! O femeie a murit zdrobită de un tractor. Șoferul spune că a rămas fără frâne

Tragedie la Iași! O femeie a murit zdrobită de un tractor. Șoferul spune că a rămas fără frâne

29 aug. 2022, 02:00, 1 ,
Dragos Savin în Local

O femeie a murit după ce tractorul în care se afla s-a răsturnat. Șoferul le-a spus polițiștilor că a rămas fără frâne, din această cauză ajungându-se la tragedie

Sfârșit de săptămână sângeros la Iași! O femeie a murit după ce tractorul în care se afla s-a răsturnat. Tragedia s-a petrecut în localitatea Costești, din județul Iași. Cei doi ocupanți ai tractorului, o femeie și un bărbat, au fost la câmp să adune legume. La întoarcerea spre casă șoferul a pierdut controlul volanului, iar tractorul s-a răsturnat în câmp. Imediat, la locul accidentului au ajuns mai multe echipaje de prim ajutor și a început o luptă contracronometru pentru salvarea femeii care a fost prinsă sub utilajul agricol. Din păcate, femeia a suferit mai multe leziuni incompatibile cu viața.

Polițiștii ieșeni au deschis o anchetă

La fața locului au ajuns și polițiștii ieșeni care au deschis o anchetă.

„În seara de 27 august a.c., în jurul orei 19:00, am fost sesizați despre un accident rutier, soldat cu victime omenești, produs pe raza localității Costești, din județul Iași. Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în accident a fost implicat un tractor în care se aflau două persoane. În urma accidentului, o  persoană a decedat, iar șoferul a fost rănit. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul neînregistrat”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

A râmas fără frâne?

Reporterii BZI au aflat că șoferul le-a declarat polițiștilor că utilajul pe care îl conducea a rămas fără frâne, din această cauză a pierdut controlul volanului. După tragedie, corpul neînsuflețit al femeii a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie. Medicii trebuie să stabilească care sunt cauzele decesului, cu toate că lucrurile sunt destul de clare. Șoferul tractorului va avea de dat explicații în fața legii.

Trebuie precizat că la locul accidentului au intervenit o autospecială de intervenţie şi stingere, un echipaj de descarcerare, un echipaj de prim ajutor calificat din cadrul Secției de Pompieri Târgu Frumos și o ambulanță cu medic de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Iași.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *