Prima pagină » Actualitate » Tragedie într-un sat vasluian: un bărbat şi-a măcelărit cu un topor soţia şi fiul -UPDATE, FOTO, VIDEO

Tragedie într-un sat vasluian: un bărbat şi-a măcelărit cu un topor soţia şi fiul -UPDATE, FOTO, VIDEO

05 dec. 2021, 12:20,
în Actualitate

Situaţie incredibilă în judeţul Vaslui. Poliţiştii s-au deplasat la un eveniment rutier în localitatea Costeşti, unde un autoturism ieşise înafara spaţiului carosabil .

UPDATE

La data de 05 decembrie 2021, ora 10.40, am fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la un accident rutier produs pe drumul național DN 24 din localitatea Costești, județul Vaslui, în care este implicat un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, iar conducătorul auto, un bărbat din localitatea Corni-Albești, județul Vaslui, în vârstă de 79 de ani, prezenta pete de culoare brun-roscată pe haine, despre care declară că aparțin soției și fiului său pe care i-ar fi omorât la domiciliu.

La fața locului s-au deplasat echipaje de polițiști din cadrul Serviciului Rutier și o echipă operativă de cercetare a Serviciului de Investigații Criminale Vaslui.

La locuința din localitatea Corni-Albești, comuna Albești, județul Vaslui au fost găsite două persoane, o femeie în vârstă de 79 de ani și un bărbat în vârstă de 46 de ani,(soția și fiul) decedate.Acestea prezentau urme de violență la nivelul superior al corpului.

Prezumtivul autor se află în custodia polițiștilor.

Întrucât în urma cercetărilor efectuate în cauză a fost conturată suspiciunea comiterii unei infracțiuni contra vieții (omor), cercetările au fost preluate de către Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, competent să efectueze urmărirea penală.

Când au ajuns la faţa locului, autorităţile au observant faptul că şoferul era plin de sânge, deşi prezenta contuzii minore în urma accidentului de circulaţie . Fiind întrebat de ce prezintă atâtea urme de sânge, acesta le-a mărturisit faptul că şi-a măcelărit cu un topor soţia şi fiul acasă, în localitatea Corni Albeşti . Imediat au fost alertate autorităţile din zona unde a fost indicat faptul că ar fi victimele, iar la faţa locului au ajuns imediat poliţiştii cât şi echipajele de prim ajutor . Din nefericire, victimele aveau răni incompatibile cu viaţa . Nu se ştie până la această oră de ce şoferul în vârstă de 67 de ani, şi-a ucis cu o bestialitate ieşită din comun soţia de 70 şi fiul de 46 de ani .

Vom reveni cu detalii

Sursa: BZV

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *