Prima pagină » Titlurile zilei » Tragedie într-o familie cunoscută din Iași. Ea este Olga, tânăra care s-a izbit cu un ATV într-un copac, la Gura Humorului. A fost înmormântată printre jucării și flori – EXCLUSIV/FOTO

Tragedie într-o familie cunoscută din Iași. Ea este Olga, tânăra care s-a izbit cu un ATV într-un copac, la Gura Humorului. A fost înmormântată printre jucării și flori – EXCLUSIV/FOTO

07 iun. 2023, 02:00,
Lucian SAVA/Cosmina PUIU, în Titlurile zilei

Olga, tânăra care s-a izbit cu un ATV într-un copac, la Gura Humorului, în timp ce era în vacanță, a fost condusă pe ultimul drum ieri. Sicriul aproape că nu se mai vedea de flori și jucării. Ea era cunoscută drept o femeie extrem de implicată în tot ceea ce făcea, iar vestea morții sale a venit ca un trăsnet peste apropiați

Jucării și flori… Toate pentru Olga. Ieri, Anca Olga Elena Scânteie a fost condusă pe ultimul drum, la Iași. Sâmbătă, tânăra se afla la Gura Humorului cu mai mulți prieteni. La un moment dat, în jurul orei 12, a decis împreună cu o prietenă să se urce pe un ATV. Nimeni nu avea să știe că aceea avea să fie ultima cursă pentru ea. ATV-ul pe care îl conducea a fost scăpat de sub control și se îndrepta spre un brad. Prietena Olgăi a sărit de pe vehicul înainte de impact, însă tânăra nu a fost atât de inspirată și s-a izbit în plin.

În urma impactului a intrat în stop cardio-respirator. Chiar femeia care o însoțea ar fi sunat la 112, pentru a cere ajutor. Către locul tragediei au pornit mai multe echipaje de salvare și polițiștii. Medicii au inițiat manevrele de resuscitare, dar, din păcate, au fost nevoiți, în cele din urmă, să declare decesul tinerei. Olga suferise traumatisme severe, iar viața nu i-a mai putut fi salvată. Prietena tinerei a ajuns la spital având mai multe leziuni. Pe fir au intrat polițiștii care au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Tânăra care s-a izbit cu un ATV într-un copac făcea jucării pentru copii

Trebuie precizat faptul că atât Olga, cât și prietena sa nu erau echipate corespunzător pentru a practica un traseu cu ATV-ul. Niciuna dintre femei nu purta cască de protecție. Ieri, Olga a fost condusă pe ultimul drum. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o biserică din zona CUG, iar după prânz a fost înmormântat la Cimitirul „Buna Vestire” din Iași. Zeci de apropiați au condus-o, iar sicriul i-a fost acoperit de flori și jucării. În perioada pandemiei, Olga a pus bazele unei afaceri inedite. Transforma desenele copiilor în jucării din materiale textile. Pe rețelele de socializare posta destul de des fotografii din natură, îi plăceau excursiile, animale și sporturile extreme.

În urma ei au rămas acum o familie îndurerată și mulți prieteni care nu înțeleg de ce a trebuit să plece atât de devreme dintre ei. În Iași, atât Olga, cât și soțul ei, Dan, erau doi tineri respectați.

Comentarii
  • Ieșean din 50

    După cum se vede în poze a gustat din pomul raiului. Doi,trei copii îi stricau viața așa că mai bine călare pe ATV.

  • Amice, ești nu doar bătrân, ești și prost!

  • Da, da, da, da

    E o chestie care se cheamă Selecție Naturală și care nu doarme. Nu ține cont nici de tatuaje, nici de cât de bună e „lumea”. Calci pe bec….se sparge.
    Pe de altă parte e așa de simplu să porți echipamentul de protecție : rămâi în viață, faci Crăciunuri, excursii, concerte, futafuta, etc.
    Acu’ , deh, fiecare cu ce alege. Să crăpi pentru că n-ai vrut să porți cască pe augustu-ți cap…e stupid. Și gestu’ și capu’.

  • Dar poate ca i s a făcut rău dinainte de a întra în copac și n a mai putut deține controlul…era vaccinata?

  • Wramm wramm! Brrrrrr!

  • De ce se distrug vieti si paduri cu atv-uri?

  • bine ca te-ai dus, panarama dracu…

  • Sincrere condoleante familiei greu incercate .Nu inteleg atitudinea unora ,dar nici nu vreau sa o comentez ar fi o pierdere de timp.

  • 20 de ani. specificat in articolul anterior

  • edit: nu e nici un „articol anterior”, doar disperarea unor stimabili care baga link-uri in articol de la alte stiri fara nici o legatura cu stirea prezentata! hai paaa

  • daca era vreun sofer beat mai intelegeam, dar cinismul asta reflecta lipsa de inteligenta. voi astia care comentati in ras, nu sunteti decat niste frustrati care n-au altceva de facut, viata voastra mica si mizera se regaseste in comentarii rautacioase facute gratuit. cea mai mare realizare a voastra e sa va bateti joc de o mama, sotie, prietena care a murit intr-un accident. bravo!

  • Bastinasii romani nu inteleg ca atv-ul nu e jucarie. Nu este destinat activitatilor recreative, e construit in cu totul alt scop. Dar daca vrei sa te joci cu el, iti asumi si riscurile. Ce atata tanguiala? Prostia s-a platit mereu, si se va plati si in viitor.

  • E prima ? Nu. Nicidecum. Sunt muuulte exemple.
    Aceeasi cauza ? Da.
    In viata ei o fi fost ce o fi fost (si Ceausescu a fost) dar acu e doar o statistica. Pacat de tineretea ei, dar daca te joci cu focul te arzi. Tare.

  • La multi ani! Bine ca nu a intrat intr-un grup de oameni. Dar vatamarile bradului cine le plateste? ATV-ul avea RCA?

  • vă trebuie distracție cu ATV ul.. gustați din pomul vieții

  • Dzeu s-o ierte!…pacat, mare pacat de tineretea ei!… Dar eu , nu inteleg un lucru !! Lamuriți- mă si pe mine! Daca la un barbat sa zicem ca e de acceptat un tatuaj pt.ca el ( cred ei) sa emane duritate , putere etc ..de ce chipuri si corpuri frumoase , unele angelice chiar sant inscriptionate, mazgălite cu draci, laci, semne malefice si nu numai !!! Asta nu inteleg! Si nici,, belciugele in nas”! Sorry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *