Prima pagină » Titlurile zilei » Tragedie într-o familie bună din Iași. S-au stins împreună, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un TIR. Iată cine sunt soții care au murit ieri în accidentul de la Miclăușeni – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO

Tragedie într-o familie bună din Iași. S-au stins împreună, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un TIR. Iată cine sunt soții care au murit ieri în accidentul de la Miclăușeni – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO

28 mart. 2023, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Tragedie într-o familie bună din Iași. Încă un accident rutier grav s-a petrecut pe „Drumul Morții”. Șoferul unui autoturism a intrat în coliziune cu un TIR care era condus din sens opus. În urma impactului, atât șoferul autoturismului, cât și pasagerul au murit

Tragedie într-o familie bună din Iași. Doi soți s-au stins în zona Miclăușeni, după ce mașina în care se aflau s-a ciocnit violent de un TIR. Impactul a fost atât de puternic încât până și TIR-ul s-a făcut bucăți. Luni dimineața, în jurul orei 8:00 avea să fie dată alarma. Martorii accidentului au sunat la numărul unic de urgențe 112 și au cerut ajutor. La fața locului au intervenit mai multe echipaje medicale și de poliție.

A început o cursă contracronometru pentru salvarea victimelor. Impactul a fost atât de puternic, încât cele două persoane din autoturism, soț și soție, au rămas încarcerate. Pompierii ieșeni au reușit să îl extragă pe șofer, însă acesta era decedat. Ulterior a fost extrasă și soția acestuia. Aceasta prezenta semne vitale și a fost transportată la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași cu elicopterul SMURD. Din păcate, la scurt timp după ce a ajuns pe mâna medicilor de la UPU, aceasta s-a stins.

Tragedie într-o familie bună din Iași. Cum s-a întâmplat?

Pe fir au intrat polițiștii ieșeni care au deschis o anchetă.

„La data de 27 martie a.c., în jurul orei 08:00, polițiștii Poliției Orașului Tg. Frumos au fost sesizați, prin apel unic de urgență 112, cu privire la un accident rutier mortal ce a avut loc pe DE 583, în urma unei coliziuni frontale dintre un camion și un autoturism. Astfel, conducătorul autoturismului a decedat, iar pasagerul din auto a fost rănit grav. Conducătorul camionului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii întregii situații de fapt”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Eugen și Lucia Dămătăr din Tg. Frumos, care aveau 68 și 63 de ani, se aflau într-un autoturism, marca Dacia Logan. Din motive încă necunoscute, se pare că ar fi pătruns pe contrasens. La această concluzie au ajuns anchetatorii în urma primelor verificări. Cei doi soți aveau împreună cinci copii. Unul dintre ei face parte din Ordinul Fraților Capucini, iar cele două fete au absolvit la UMF.

Deocamdată nu este clar ce s-a întâmplat. Unele zvonuri spun că este posibil ca bărbatului să i se fi făcut rău la volan. În orice caz, ancheta polițiștilor continuă. Iată că încă o tragedie într-o familie bună din Iași s-a produs pe „Drumul Morții”.

Comentarii
  • ,,familie bună”?????? Dupa ce criterii catalogati voi familiile ! Adica daca aveau copii , strungari , croitori , ospatari, electicieni, agricultori etc, cum era familia ?

  • Aveți dreptate,, Anonim”… Criteriile familiilor bune sunt după funcții, bani, mașini, case, vacante… Din păcate, nici nu mai știm ce inseamna bun… Condoleanțe familiei acestor oameni! 😔

  • …subscriu la ce s-a scris mai sus ! …..condoleante!🙏

  • Oameni buni, liniștiți, credincioși. Nu meritau un așa sfârșit tragic 😔

  • Daca nu ar fi fost tirul, omora si alti oamenii.

  • Eu sunt Rebegea Toloaca, sofer de camion, supranumit Magnetarul din Carpati, Bucatarul din Vagon sau Pisoarca la roata din spate. Eu sunt sofer profesionist de cursa lunga si am doua principii de la care nu ma abat: Colegutii si Sfantul Magnet.

  • Ovidiu Vieru

    Din păcate licitațiile pentru construcția autostrăzii sunt suspendate…oare câți oameni trebuie sa mai moară să reușim să construim un drum…daca tot suntem un stat din UE,supărați pe austrieci că nu ne lasă în Schengen? Condoleanțe familiei și multă putere șoferului de tir să treacă peste aceasta cumpănă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *