Prima pagină » Titlurile zilei » Tragedie în weekend, la Iași! Viorel Hriscu s-a sinucis. Acum, 7 copii au rămas fără tată. A murit din greșeală, vrând să impresioneze? Ipoteza halucinantă

Tragedie în weekend, la Iași! Viorel Hriscu s-a sinucis. Acum, 7 copii au rămas fără tată. A murit din greșeală, vrând să impresioneze? Ipoteza halucinantă

19 aug. 2024, 02:00, 23 ,
Dragoș SAVIN în Titlurile zilei

Încă o tragedie s-a petrecut în weekend, la Iași. Un bărbat de 56 de ani s-a sinucis. Unele voci spun că nu ar fi intenționat să moară, ci doar să atragă atenția, însă nimic nu este clar

Weekend plin de durere pentru o familie din Horlești. Viorel Hriscu, un bărbat de 56 de ani, s-a spânzurat sâmbătă, chiar în spatele casei sale – familia l-a găsit atârnând de un vișin. Imediat, au sunat la numărul unic de urgențe 112 sperând că bărbatul ar putea fi salvat. Nu a fost, însă, așa. Echipajul medical ajuns la Horlești nu a putut decât să declare decesul. Polițiștii ieșeni au făcut verificări pentru a afla cum s-a petrecut tragedia.

Dosar penal după tragedia din weekend de la Iași

Polițiștii au făcut câteva precizări în acest caz: „La data de 17.08.2024, poliția a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că un bărbat de 56 de ani, din comuna Horlești, a fost găsit spânzurat în curtea locuinței sale. La fața locului, polițiștii au stabilit că cele sesizate se confirmă, un echipaj medical constatând decesul persoanei. A fost emisă ordonanță de efectuare a autopsiei medico-legale în vederea stabilirii cauzelor decesului. În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Viorel Hriscu avea 7 copii

În comună, localnicii spun că bărbatul consuma alcool, iar familia acestuia îi reproșa asta. În jurul morții sale, s-a creionat un adevărat scenariu. Unii dintre localnici spun că Viorel nu ar fi vrut, de fapt, să moară, ci ar fi încercat să atragă atenția. Din păcate, a decedat. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost preluat și transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie. Ulterior, medicii legiști vor stabili cum a murit bărbatul, deși lucrurile sunt cât se poate de clare.

Chiar dacă sinuciderea e considerată una dintre păcatele capitale, din punct de vedere religios, există multe cazuri la Iași. Se înregistrează o incidență crescută a suicidului, a problemelor cauzate de consumul de alcool, dar și de anxiolitice și antidepresive, precum și de violența domestică. Femeile sunt de două ori mai predispuse la depresie decât bărbații, iar una din șapte persoane are un risc crescut pentru această afecțiune. Principalele motive ale depresiei sunt așteptările nerealiste de la viață și din partea familiei, autoanaliza excesivă asupra vieții personale, precum și presiunea socială de a fi împreună cu rudele și prietenii. Câteva măsuri ce sunt la îndemâna oricui pot salva viața unui om ajuns în pragul disperării.

Zilele viitoare, bărbatul va fi înhumat în localitate. Iată că, în weekend, a fost încă o tragedie la Iași.

Comentarii
  • Nu e nicio tragedie.
    E doar cel mai egoist act pe care un om il poate face.
    Asta… daca nu e la macheala.gestionata prost!

    • Oamenii - cea mai jalnică specie

      Egoist? Săracu’ de tine, asta e tot ce poți spune. Probabil te crezi vreun zmeu că tu continui să trăiești viața asta mizerabilă. 🙄

      Oamenii nu se nasc să fie fericiți, nimeni nu cere să se nască, viața e incredibil de nedreaptă, plină de suferințe.

      Nici un filosof nu judecă pe cei care aleg această cale.

      Până și Biblia te învață că tu tre’ să înduri toate nefericirile posibile pe pământ, că fericirea o poți trăi doar în Rai. Unii NU doresc asta.

      În fine, e prea complicat pentru un ignorant ca tine. Nu ai fost înzestrat intelectual, prin urmare, NU POȚI ÎNTELEGE. Nu e vina ta că ești sărac cu duhul. 🥲

      • la ce fata are bosorogul, clar ca merita intre 4 scanduri. Numai cu fata aia nu are ce cauta pe acest pamant, nu mai zic ca a insirat o gramada de copii, apoi o arde pe bautura. tipic taranul de romania

  • Uăi…ăsta era șofer transport persoane pe Iasi-Horlesti, Iasi-Țibănesti..pe acolo !!!
    Daca avea ganduri de astea cand era la volan cu microbuzul plin de oameni!!!!🤔
    Vizita medicala la 1 an se face la negru sau superficial!
    Majoritatea transportatorilor au contract cu vestita clinica Zenmed/ cea mai ieftina din oraș!
    In 15 min ai terminat tot..unui fost coleg de-al meu i-a dat apt desi avea tensiune 16/10 probleme la ficat si rinichi !…banu’ să iasă!
    Cine-i poate verifica?
    Singurul loc unde se facea si cred ca se face si acum e la Spitalul CFR …intrai la 7 si ieseai la 14 ..intors etc, acum pesedeee a dat unda verde la toata clientela/ clinici de apartament ..bani sa fie …

  • ce fata de decedat intre 4 scanduri avea

  • Problemele de suflet se rezolva la „spitalul sufletelor” = biserica. Inca mai sunt duhovnici buni, angajati ai Lui Hristos. Acolo descoperi sursa si sensul suferintelor, de care poate nu esti vinovat. Nu comentati, caci nu va stiti propriile limite – de ex. cazul Iov, din Biblie. Sunt multi „pe val”, care la primul esec clacheaza grosolan, din mandrie sau neghiobie. Doamne, miluieste!

    • 🥱🥱🥱

    • Confirmi faptul ca la biserica nu merg decat disperatii, bolnavii si altii asemenea.
      Unii realizeaza ca au mers la „spitalul” gresit si se reorienteaza. Spre Socola, psiholog, etc.
      Banuiam de mult ca biserica e locul de intalnire a frustratilor. Acum tu ai confirmat asta. La biserica nu au ce cauta oamenii fara probleme, asa cum la spital nu au ce cauta oameniinsanatosi. Cam atat de prostalau esti. Amin.

      • CA ,LA BISERICA NU MERG HOMOSEXUALII ,TRANSGENDERII,LESBIENELE ,INTR-UN CUVINT – CELOR CARE LE PLACE SA INGHITA LAPTE DE TAUR [CUM ESTI TU,DE EXEMPLU]
        14;20/15;41

      • Cand iti ia Dumnezeu mintile, mananci si balega de urs, ANONIM. Daca nu gasesti de urs, poti consuma de caine. Fiecare isi are momentul revelatiei. Prin reflexie, prostalai ca tine, il au doar doar dupa moarte. Mai uitat-te in oglinda: o mie de ani, din clipa aceasta, vei avea plesuva teasta… Doar daca nu ingrasi pamantul cu cenusa, ca tot este en’vogue.

  • Arata de 70

  • A întâlnit cineva, vreodată, un om credincios, care este și inteligent, și de-o bunătate ieșită din comun?

    Toți credincioșii pe care îi cunosc sunt incredibil de răzbunători, invidioși, meschini, venali răutăcioși, bârfitori și cei mai aprigi “judecători”.

    Daca ați fost creați după “chipul și asemănarea lui Dumnezeu”, înseamnă ca asta este fața Dumnezelui vostru?

    • DA , AM INTILNIT-O LA BISERICA PE MAMA TA [PROSTIITUATA FIIND]
      MERGEA ACOLO CA SA I SE IERTE PACATELE ,DE FIECARE DATA CIND O LUA IN GURA

      • 😬😬😬

        Nu ai cum să greșești în privința credincioșilor 😂 Am uitat să adaug că sunteți și analfabeți 🥲

    • Tu judeci, PANDORA? Judecata ta este infailibila? Cei pe care ii judeci macar fac un efort sa se comporte ca niste crestini veritabili. Sunt proprii judecatori, in mod sigur. Avand un reper absolut, ei sunt constienti ca nu sunt cei mai inteligenti, nici cei mai buni, nici cei mai alfabetizati. Ei stiu ca doar Dumnezeu are toate aceste atribute. Tu le ai?

      • Conștienți? Glumești 🤣🤣🤣

        Ești și tu încă unul care-mi confirmă că ceea ce am spus e adevărat.

        Judecata mea nu e infailibilă, dar mă bucur că m-a înzestrat natura cu sinceritate, corectitudine, și iubire pentru adevăr.

  • ca sa fiu corect pina la capat ;mama ta , venea insotita de mama ei [bunica ta] la biserica, murdare de smintina amindoua .
    asa ai iesit tu ;un poponar care uraste biserica .

    • De fapot cei mai multi poponari sunt chiar in biserica. In manastiri. Te cam bati singur, cu armele tale. Amin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *