Prima pagină » Local » Tragedie în Țibana unde una dintre fetițele accidentate a murit – EXCLUSIV/FOTO
Tragedie în Țibana unde una dintre fetițele accidentate a murit  - EXCLUSIV/FOTO

Tragedie în Țibana unde una dintre fetițele accidentate a murit – EXCLUSIV/FOTO

26 mai 2023, 09:27,
în Local

Accidentul rutier de la Țibana a îndoliat familia unei victime. Concret, una dintre fetițele implicate în evenimentul rutier a murit, asta în pofida eforturilor depuse de medicii din cadrul Spitalului pentru Copii Sf. Maria din Iași.

Vă aducem aminte faptul că în cursul zilei de joi, 25 mai 2023, un accident grav s-a produs în localitatea Țibana din județul Iași. Au rezultat rănirea a trei persoane, dintre care două fetițe minore au fost transportate la spital cu răni grave.

Una dintre fetițele acroșate de autoturism în Țibana a decedat

Așadar, din păcate o familie este îndoliată după ce propriul copil a murit ca urmare a producerii unui accident rutier grav pe raza localității Țibana. Vorbim despre fetița în vârstă de 13 ani care a intrat inițial în stop cardiorespirator dar reușise a fi stabilizată. Totuși, în pofida eforturilor depuse de medici, viața acesteia nu a mai putut fi salvată:

”GL. de aproximativ 13 ani este în stop cardio respirator asstolie, apoi activitate electrică fără puls pentru care s-au început manevrele de resuscitare. Prezintă un politraumatism din accidentul rutier, un sever traumatism cranio cerebral cu policontuzie otoragie epistaxis, un traumatism toracoabdominal sever. A fost preluat de către un echipaj SAJ tip C2 cu medic, iar după 25 de minute a fost dirijat la Spitalul Sf. Maria din Iași” precizează prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU-SMURD Iași.

Așadar, cea de-a doua victimă, fetița în vârstă de 11 ani se află în continuare internată la Spitalul Sf. Maria din Iași având numeroase traumatisme.

Care a fost cauza producerii accidentului mortal de la Țibana?

Conform datelor existente, în accidentul rutier de la Țibana a decedat o persoană, alta fiind rănită. Polițiștii rutier explică faptul că șoferul a pierdut controlul autoturismului, a intrat într-un stâlp de electricitate, ulterior în cei doi copii minori din fața porții, oprindu-se în gardul unei locuințe:

La data de 25 mai a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii Serviciului Rutier Iași au fost sesizați prin apelul de urgență 112 cu privire la faptul că, pe DJ 248 A satul Domnița, din comună Țibana a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești. Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că șoferul unui autoturism ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ar fi părăsit partea carosabilă ar fi intat în coliziune frontală cu un stâlp de electricitate, apoi ar fi acroșat două minore și ulterior ar fi acroșat gardul unui imobil. au explicat cei de la IPJ Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *