Prima pagină » Local » Tragedie în sânul CFR Iași. Cadavrul unui bărbat a fost găsit spânzurat în depou. Șeful instituției refuză să vorbească – EXCLUSIV/FOTO

Tragedie în sânul CFR Iași. Cadavrul unui bărbat a fost găsit spânzurat în depou. Șeful instituției refuză să vorbească – EXCLUSIV/FOTO

15 iul. 2023, 02:00,
Cosmina PUIU/Lucian SAVA în Local

Tragedie în sânul CFR Iași. Cadavrul unui bărbat a fost găsit spânzurat în depou, iar șeful instituției refuză să vorbească. Ieșenii au rămas fără cuvinte

Descoperire macabră în depoul CFR. Un bărbat a fost găsit spânzurat în interiorul clădirii de către un alt angajat care a dat alarma. Pe fir au intrat polițiștii ce s-au deplasat la fața locului pentru a efectua verificări. Ieșenii au rămas îngroziți, iar oamenii legii nu exclud nicio variantă, dispunându-se ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale.

Cadavrul unui bărbat a fost găsit spânzurat în depou

Ieri, în depoul CFR a fost găsit un bărbat spânzurat. Era vorba despre un bărbat în vârstă de 57 de ani, care a decis să-și pună capăt zilelor. Acesta a șocat întreaga familie care nu s-ar fi gândit niciodată că va recurge la un astfel de gest. Reporterii BZI l-au contactat pe șeful instituției, ce nu a dat curs apelurilor, refuzând să vorbească.

„Nouă nu ne vine să credem așa ceva. Nu a dat de bănuit niciodată că o duce rău sau că are probleme undeva, acasă ori la serviciu. Dintr-o dată am fost anunțați că l-a găsit spânzurat. Nu a lăsat niciun bilet să spună ceva, nimic. Ne-a lăsat în gol și cu sute de întrebări. Cine știe ce-o fi avut pe suflet… Dacă spunea ce avea, l-ar fi ajutat cineva”, spune un apropiat de-al bărbatului.

Chiar dacă sinuciderea e considerată unul dintre păcatele capitale, din punct de vedere religios, există multe cazuri la Iași. Se înregistrează o incidență crescută a suicidului, a problemelor cauzate de consumul de alcool, dar și de anxiolitice și antidepresive, precum și de violența domestică.

Poliția a deschis o anchetă

La fața locului au ajuns polițiștii criminaliști care au rămas să efectueze verificări în vederea stabilirii întregii situații de fapt. În acest moment nu se poate cunoaște cu exactitate cauza decesului, însă ar putea fi determinată de problemele din familie sau de la serviciu. S-a deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

„La data de 14 iulie a.c., polițiștii au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la faptul că în depoul CFR Iași se află o persoană decedată. Polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași s-au deplasat de îndată la fața locului, constatând că cele sesizate se confirmă. A fost emisă ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale în vederea stabilirii cauzei decesului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările continuă”, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru a i se efectua necropsia. Rămâne de văzut ce detalii vor ieși la iveală în cadrul anchetei în legătură cu bărbatul găsit spânzurat în depou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *