Prima pagină » National » Tragedie în Maramureș! Paznicul unui fond de vânătoare a fost găsit împușcat
Tragedie în Maramureș! Paznicul unui fond de vânătoare a fost găsit împușcat

Tragedie în Maramureș! Paznicul unui fond de vânătoare a fost găsit împușcat

09 iul. 2024, 17:40,
în National

Un bărbat de 49 de ani, paznic la un fond de vânătoare, s-a împușcat cu arma din dotare, chiar în curtea locuinței sale. Tragedia s-a petrecut noaptea trecută în localitatea maramureșeană Desești.

Incidentul a fost anunțat la numărul de urgență 112, în jurul orei 23:00. Polițiștii au primit un apel prin care au fost anunțați că un bărbat din Desești s-a împușcat cu arma din dotare.

Ajunși la fața locului, polițiștii l-au găsit pe bărbat decedat. Acesta prezenta o plagă prin împușcare la nivelul pieptului. Medicii care au intervenit nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Aceștia au fost nevoiți să constate decesul.

Bărbatul a spus de mai multe ori că vrea să-și pună capăt zilelor

Bărbatul era paznic la un fond de vânătoare din comuna Desești și era cunoscut în zonă ca meșter popular. De altfel, acesta, alături de fratele lui, au fost cei care au lucrat lemnul care înfrumusețează casa parohială din Desești.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga spitalului din Baia Mare unde medicii legiști urmează să stabilească cu exactitate cauza decesului.

Bărbatul suferea de mai multe afecțiuni medicale și a amenințat în repetate rânduri că se va sinucide.

Un bărbat s-a sinucis în mijlocul străzii, sub privirile îngrozite ale trecătorilor

Într-o altă ordine de idei, reiterăm cum un bărbat a murit, vineri, după ce s-a înjunghiat în timp ce era pe stradă, în municipiul Constanţa, provocându-şi mai multe plăgi cu un cuţit.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie judeţean (IPJ) Constanţa, pe 5 iulie, în jurul orei 11,00, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa – Secţia 1 Poliţie au fost sesizaţi că pe strada Răscoalei un bărbat şi-ar fi provocat răni cu un obiect tăietor-înţepător.

„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ.

Echipajul medical sosit la faţa locului a efectuat manevre de resuscitare, însă fără rezultat, bărbatul fiind declarat decedat.

Cercetările în acest caz sunt continuate, urmând să se stabilească împrejurările celor petrecute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`