Prima pagină » National » Tragedie în Maramureș! Doi polițiști au murit și unul este rănit după ce mașina în care erau a intrat într-un stâlp de electricitate
Tragedie în Maramureș! Doi polițiști au murit și unul este rănit după ce mașina în care erau a intrat într-un stâlp de electricitate

Tragedie în Maramureș! Doi polițiști au murit și unul este rănit după ce mașina în care erau a intrat într-un stâlp de electricitate

02 aug. 2024, 23:20,
B, , h, , în National

Doi polițiști au murit și unul este rănit după ce mașina cu care circulau în timpul liber s-a ciocnit cu un stâlp de electricitate, potrivit unui comunicat. Accidentul a avut loc în orașul Târgu Lăpuș din Maramureș.

Doi poliţişti au murit, vineri seara, într-un accident în Maramureș. O poliţistă e rănită, după ce mașina în care erau toți trei a intrat într-un stâlp de electricitate.
Accidentul s-a produs în orașul Târgu Lăpuș, iar primele verificări arată că șoferul unui autoturism ar fi pierdut controlul direcției și a intrat într-un stâlp de electricitate.

Doi polițiști au murit și unul este rănit

În urma impactului, un pasager de 25 de ani, agent principal de poliție în cadrul Poliției orașului Târgu Lăpuș, a murit. Șoferul, un tânăr de 28 de ani, agent de poliție în cadrul Poliției orașului Târgu Lăpuș, aflat în momentul accidentului în timpul liber, a murit în drum spre spital.

„A fost constituită echipă complexă, care în prezent se află la fața locului și desfășoară verificări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul”, transmite IPJ Maramureș.

O polițistă de 25 ani a ajuns la spital. Conform ISU, tânăra a fost găsită încarcerată.

„Suntem profund îndurerați că în această seară, colegii noștri, TELCEAN RAREȘ RĂZVAN și VLĂȘAN NEGOIȚĂ BOGDAN, ambii din cadrul Poliției Orașului Târgu Lăpuș, și-au pierdut viața într-un tragic accident.
Au plecat în neființă mult prea devreme, lăsând în urmă o profundă durere.
Gândurile și rugăciunile noastre sunt îndreptate înspre familiile îndurerate, care trec prin această tragedie.
Fie ca bunul Dumnezeu să le odihnească sufletele în pace!
Vor rămâne în inimile și amintirile noastre pentru totdeauna”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *