Prima pagină » Local » Tragedie în lumea sportivă din Iași. Florin Zalomir a fost găsit împușcat în cap în locuința sa din Otopeni

Tragedie în lumea sportivă din Iași. Florin Zalomir a fost găsit împușcat în cap în locuința sa din Otopeni

03 oct. 2022, 13:21, 2 ,
BZI.ro, în Local

Ieșeanul Florin Zalomir, jandarm și fost campion la scrimă, a fost găsit împușcat, în această dimineață, 3 octombrie, în locuința sa din Otopeni. O femeie a fost cea care a sunat la numărul unic de urgență 112 și a alertat autoritățile.

Ofițerul ieșean avea 41 de ani.

Zalomir fusese declarat apt la ultima evaluare psihologică

Ieșeanul Florin Zalomir a fost găsit împușcat

Un jandarm în vârstă de 41 de ani a fost găsit împușcat în cap, în această dimineață, 3 octombrie, în Otopeni. Din primele informații ese pare că este vorba despre fostul campion la scrimă, Florin Zalomir.

„Astăzi 3 octombrie anul curent, În jurul orei 8:34, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, într-un imobil din localitatea Otopeni, un bărbat este decedat în locuința sa. La fața locului s-au deplasat polițiștii orașului Otopeni pentru efectuarea de activități din competență. Echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul bărbatului respectiv. A fost anunțat medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov pentru efectuarea de activități din competență. Cazul va fi preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov pentru efectuarea de activități din competență, stabilirea cu exactitatea a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, informează IPJ Ilfov într-un comunicat.

Jandarmeria a precizat că Zalomir fusese declarat apt la ultima evaluare psihologică.

Florin Zalomir a devenit antrenor de scrimă la CS Dinamo București și la lotul național

Fost sabrer, a cucerit de nenumărate ori Campionatul Național și Cupa României

Ieșeanul Florin Zalomir a început cariera de scrimeur la vârsta 10 ani, la Iași, cu antrenorul Iulian Bițucă, iar în anul 2006 s-a transferat la CS Dinamo București. De-a lungul carierei sale, Florin Zalomir a cucerit de mai multe ori Campionatul Național și Cupa României, iar pe plan internațional a reușit să devină campion european, campion mondial și vicecampion olimpic cu echipa României.

Ieșeanul și-a încheiat cariera de sportiv profesionist în 2012, după Jocurile Olimpice de la Londra, la 31 de ani și a devenit antrenor de scrimă la CS Dinamo București și la lotul național, alături de Mihai Covaliu și Dan Găureanu.

Printre realizările sale de la Jocurile Olimpice se numără o medalie de argint cu echipa României în proba de sabie la Londra (2012).

În ceea ce privește Compionatele mondiale pentru Seniori, ieșeanul a reușit să aducă acasă o medalie de bronz cu echipa României în proba de sabie la Nimes (Franța) (2001), o medalie de aur cu echipa României în proba de sabie în Antalya (2009) și o medalie de bronz cu echipa României în proba de sabie la Paris (2010).

De altfel, în cadrul Campionatelor Europene pentru Seniori, Zalomir a obținut o medalie de bronz la individual în proba de sabie la Izmir (2006), o medalie de aur cu echipa României în proba de sabie la Izmir (2006), o medalie de argint cu echipa României în proba de sabie la Plovdiv (2009) și nu în cele din urmă, o medalie de argint cu echipa României în proba de sabie la Legnano (Italia) (2012).

Acum însă, lumea sportivă ieșeană a mai pierdut o stea, după ce ieșeanul Florin Zalomir a fost găsit împușcat în cap în locuința sa din Otopeni.

Comentarii
  • Iata intrebari cheie

    Avea firma de instalatii si aere conditionate?
    Avea barca ?
    Era „gastronom” sau publicisto-bucatar ?
    Mason, ceva ?
    Vanator si pescar neinfricat ?
    Pardon, masina lui era rosie si tragea 4×4 ?

    Futui mama masii de treaba, ne mor campionii si-n septembrie si-n octombrie !

  • Trebuie sa fie o nimfomana în spatele mortiilui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *