Prima pagină » Actualitate » Tragedie în judeţul Dâmboviţa. O mamă s-a sinucis după ce copilul său s-a înecat în piscină

Tragedie în judeţul Dâmboviţa. O mamă s-a sinucis după ce copilul său s-a înecat în piscină

29 sept. 2022, 09:47, 4 ,
în Actualitate

O adevărată tragedie a avut loc în comuna Găiești, judeţul Dâmboviţa. O mamă, în vârstă de 34 de ani, a decis să-şi pună capăt zilelor, după ce băiatul ei de 5 ani s-a înecat în piscină.

Femeia a fost găsită spânzurată de un copac ieri, 28 septembrie 2022.

Tragedie în Dâmboviţa. O mamă şi copilul său au decedat unul după celălalt

Miercuri seara, 28 septembrie 2022, s-a produs o dublă tragedie în judeţul Dâmboviţa. Un băieţel în vârstă de 5 ani a fost găsit în piscina din curtea casei, în stare de inconştienţă. Un bărbat l-a observat şi a apelat la numărul unic de urgenţă 112 şi a alertat cadrele medicale. Medicii au sosit la faţa locului, însă după ce s-au efectuat manevrele de resuscitare care nu au avut succes a fost declarat decesul copilului.

La scurt timp după incident, mama băieţelului a plecat de acasă. Aflată în stare de şoc şi neconcepand să trăiască fără micuţul ei a decis să-şi pună capăt zilelor.

Aceasta a fost căutată timp de mai multe ore de autorităţi şi localnici şi a fost găsită spânzurata de un copac. Cami, femeia de 34 de ani, era decedata.

„Totodată, întrucât ulterior producerii evenimentului, mama copilului a părăsit locul respectiv, aflându-se într-o stare de tulburare emoțională, la acest moment, sunt efectuate activități de căutare a acesteia”, a transmis Poliția Dâmbovița la acel moment.

Trupul copilului a fost dus la IML

Trupul neînsuflețit al copilașului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Dâmbovița, urmând a-i fi efectuată necropsia.

În urma incidentului nefericit, autoritățile au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi demarate mai multe cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat, de fapt.

Conform declarațiilor unor vecini, micuțul ar fi căzut în psicină și s-ar fi lovit la cap, iar până la descoperirea accidentului, preț de câteva minute, acesta s-ar fi înecat. Aceștia au mai relatat faptul că mama își iubea enorm copilul, iar cuplul mai are o fetiță mai mare.

Tragedie la Timişoara. O femeie s-a aruncat de la etajul 10 împreună cu cei doi copii ai săi

Vă aducem aminte că la începutul lunii mai a acestui an s-a produs o tragedie similară. O femeie în vârstă de 33 de ani a decis să-şi pună capăt zilelor. Aceasta a sărit de la etajul 10 a unui bloc cu cei doi copii ai săi, în braţe.

Oamenii legii şi cadrele medicale s-au deplasat la faţa locului, însă din nefericire nu au mai putut face nimic. Poliţiştii şi procurorii au deschis un dosar penal. Tatăl copiilor se afla plecat în straintate şi avea o situaţie mai dificilă cu fosta lui soţie.

”Am ajuns aici și am intrat să îmi iau ceva din mașină și o femeie de la etajul 7 să sun la 112 pentru că sunt 3 oameni pe jos. Am făcut doi pași de la mașină până în fața blocului și am văzut că persoanele sunt inconștiente și am sunat imediat la 112, fără ezitare. Nu m-am apropiat foarte tare, am văzut că sunt inconștiente și am sunat după ajutor” a declarat un tânăr de la fața locului la acel moment.

Astfel, din nefericire s-a produs încă o tragedie în județul Dâmbovița.

Comentarii
  • O blonda proasta mai putin, nicio pierdere

  • pacat de ea ca era buna. ii mai faceam eu 3 purandei

  • Dulap/Bolovan,cu siguranta voi aveti viermi in creier,ca altfel nu imi dau seama cum un OM ar putea debita astfel de lucruri!

  • Da’ de asta ce mai zici atunci ?

    „Copiii sunt mici o singură dată, apoi, când vor crește își vor găsi drumul și propriile spații. Dormiți inimă lângă inimă, până le simți respirația, căci nu există nimic mai frumos decât asta. Bucurați-vă de copilărie și de compania lor, iubiți-i ca și când lumea se va sfârși azi, pentru că mâine vor crește și veți crede că nu mai aveți timp să-i pupați. !”

    Eu personal am (autocenzurat)…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *