Prima pagină » Local » Tragedie în Iași unde un copil a murit după ce un TIR a intrat într-un autoturism – EXCLUSIV/FOTO

Tragedie în Iași unde un copil a murit după ce un TIR a intrat într-un autoturism – EXCLUSIV/FOTO

10 aug. 2022, 08:29,
BZI.ro, în Local

În urmă cu puţin timp, în localitatea Cristești din județul Iași a avut loc un accident rutier din care a rezultat rănirea a două persoane și decesul unui copil. Conform datelor existente, în accidentul rutier a fost implicat un TIR și un autoturism.

Nu este primul accident rutier mortal din ultima perioadă. Vă aducem aminte faptul că cea mai mare tragedia din 2022 a avut loc în localitatea Bălțați unde 7 persoane au murit într-un carnagiu pe șosea.

Un copil a murit după ce un TIR a intrat într-un autoturism, la Iași

UPDATE 08.38: În total au fost rănite patru persoane. Două dintre ele, printre care și copilul decedat, erau încarcerate.

Accidentul s-a produs pe DN2 și la fața locului acționează o autospecială de intervenție cu module de descarcerare, un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Secției de Pompieri Pașcani, cu 8 subofițeri dar și o ambulanță de la SAJ. Inițial se preciza faptul că cele trei persoane sunt conștiente. Totuși, ajunși la fața locului, personalul abilitat a constatat faptul că, sub mașină este prin un copil în vârstă de 14 ani. Din nefericire, în pofida eforturilor depuse, personalul medical a constatat decesul

” Echipajele sosite la locul intervenției, au constatat ca sunt 2 victime constiente, incarcerate, o victimă conștientă, neîncarcerată și un copil de 14 ani, decedat, prins sub autoturism. ” au transmis autoritățile.

Ce spune cei de la IPJ despre tragedia din Iași unde un copil a murit

Conform unui comunicat transmis de cei de la IPJ, accidentul rutier în care un copil a murit, la Iași, s-a produs în jurul orei 08.00.  Polițiștii menționează faptul că accidentul a avut loc între un autoturism și un ansamblu de vehicule care era format dintr-un cap de tractor și o semiremorcă. Ca urmare a accidentului trei persoane au fost rănite, iar o a patra a decedat. Șoferii nu consumase bături alcoolice, se fac

În dimineața zilei de 10 august a.c., în jurul orei 08.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pașcani au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN2, în localitatea Cristești, a avut loc un accident rutier, soldat cu victime omenești. Din primele cercetări efectuate, s-a constatat faptul că în accident au fost implicate un autoturism și un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă. În urma accidentului, trei persoane au fost rănite, iar o persoană a decedat. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate. au explicat reprezentanții IPJ Iași.

Nu este primul accident rutier din Cristești. În urmă cu un singur a mai avut loc un eveniment în care două persoane au fost rănite. Din fericire, la acea vreme, victimele nu au avut nevoie de spitalizare.

Comentarii
  • Sofer „profesionist” sigur a gresit cu ceva. Neatentia si viteza prea mare. Se vede din imagini ca asfaltul era ud.

  • Eram acolo când mașina a fost răsturnată. Copilul nu avea 14 ani, era un pui mic de om in jur de 5 ani. Nu am sa uit niciodată acea imagine, cu acel băiețel încovoiat. Dumnezeu să îl ierte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
01 iulie 2024
01 iulie 2024