Prima pagină » Titlurile zilei » Tragedie în Bucium! Ionuț, un tânăr de 31 de ani, s-a sinucis în curtea casei sale luni noapte. Apropiații săi lansează un scenariu sumbru. Era la pământ după despărțirea de mama copilului său

Tragedie în Bucium! Ionuț, un tânăr de 31 de ani, s-a sinucis în curtea casei sale luni noapte. Apropiații săi lansează un scenariu sumbru. Era la pământ după despărțirea de mama copilului său

04 sept. 2024, 02:00, 1 ,
Ștefana Șovea în Titlurile zilei

Tragedie fără margini într-o familie din Iași! Un tânăr în vârstă de 31 de ani s-a sinucis în curtea casei din zona Bucium, luni noapte, 2 septembrie 2024. Descoperirea macabră a fost făcută chiar de mama acestuia

Apropiații săi vorbesc de un scenariu sumbru. Bărbatul era la pământ după despărțirea de mama copilului său, care nu îl lăsa de ceva timp să își vadă fiul, motiv pentru care a recurs la acest gest necugetat

Un tânăr în vârstă de 31 de ani s-a sinucis în curtea casei din zona Bucium. Descoperirea a fost făcută de către mama acestuia

Ionuț Tiron avea 31 de ani și locuia alături de părinții săi, într-o casă din zona Bucium. Luni, 2 septembrie 2024, acesta a luat decizia de a-și pune capăt zilelor, chiar în curtea casei. Descoperirea macabră a fost făcută aproape de miezul nopții, chiar de mama lui. Bărbatul era căsătorit și avea un băiat.

Motivul pentru care acesta s-a spânzurat este unul șocant. Din spusele apropiaților, cei doi soți erau despărțiți, iar mama copilului său nu l-ar fi lăsat de ceva timp să își vadă fiul. Se speculează că bărbatul a filmat tot momentul tragic.

Membrii familiei au sunat la numărul de urgență 112, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, care a constatat decesul. Trupul neînsuflețit al lui Ionuț Tiron a fost transportat la Institutul de Medicină Legală.

„La data de 02 septembrie a.c., polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit decedat în curtea imobilului din Municipiul Iași. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, constatând că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat de 31 de ani. A fost emisă ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale, în vederea stabilirii cauzei decesului. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Apropiații sunt în stare de șoc: „Nu-mi vine să cred cum ai plecat”

Fratele vitreg al lui Ionuț Tiron a postat în mediul online un mesaj emoționant.

„Dumnezeu să te ierte, fratele meu (Duţule), şi nu-mi vine să cred cum ai plecat așa de tânăr, lăsându-ne pe toți cu atâtea amintiri pe care nu le vom mai retrăi! Te iubesc, Tiron Ionuț. Drum lin spre ceruri”, se arată în mesajul postat de către fratele vitreg al lui Ionuț Tiron.

Apropiații bărbatului nu se așteptau ca acesta să recurgă la acest gest.

„Dumnezeu să te ierte, Duțu. Chiar dacă ne-am certat, îmi doream să te știu bine, nu să aflu asta. Erai un băiat cu suflet bun, rău de gură, dar cu intenții bune și știi că țineam la tine și nu aș fi vrut vreodată să știu că ai făcut asta. Vei rămâne mereu în sufletele noastre, drum lin spre cer”, se arată în mesajul postat de către un apropiat.

Ionuț Tiron, un tânăr din Iași care avea doar 31 de ani, s-a sinucis în noaptea de 2 septembrie 2024, în curtea casei din zona Bucium. În urma sa, a lăsat o durere nemărginită.

Comentarii
  • „la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, care a constatat decesul” Așa știi, că au căpătat și competențe de medic domnii polițiști de… constată decese, Ștefano??? :)))) Halal „jurnalistă”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *