Prima pagină » National » Tragedie în Argeș. Un jandarm a fost găsit împușcat în cap la serviciu
Tragedie în Argeș. Un jandarm a fost găsit împușcat în cap la serviciu

Tragedie în Argeș. Un jandarm a fost găsit împușcat în cap la serviciu

06 aug. 2020, 12:29,
Elena Nicoleta BUJOR în National

Un plutonier major din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi din Argeş aflat în serviciu la Barajul Vidraru a fost găsit împuşcat în cap cu armamentul din dotare. Angajatul IJJ Argeș, în vârstă de 45 de ani, a decedat joi, 6 august 2020. Anchetatorii susțin că, cel mai probabil, ar fi vorba despre o sinucidere în acest caz.

Un jandarm din Argeș a fost găsit împușcat în cap. Ce spun anchetatorii

Jandarmul, în vârstă de 45 de ani, a fost găsit fără suflare joi de dimineaţă, 6 august 2020, de către colegul care urma să-l schimbe în tură.

În momentul de față, toate pistele anchetatorilor condus spre o sinucidere. Subofiţerul primise recent o condamnare de închisoare cu suspendare.

Concret, miercuri, subofiţerul primise o hotărâre a magistraţilor prin care fusese condamnat cu suspendare, după ce a avut un incident în trafic. În urma acestuia, el a refuzat recoltarea probelor biologice şi să sufle în etilotest, lucru care i-a adus acest dosar penal şi, practic, o condamnare.

Din primele informaţii, se crede că jandarmul s-ar fi sinucis din cauza aceste condamnări. Mai multe echipe de criminalişti şi un procuror militar se deplasează la fața locului unde a fost găsit bărbatul fără viaţă.

Colegii jandarmului nu au găsit niciun bilet de adio prin care bărbatul să-şi fi justificat gestul.

Subofiţerul era tată a unui copil şi lucra de câţiva ani în Argeş, acolo unde se transferase din Capitală. Din momentul transferului şi până astăzi, el a lucrat la acel post de pază de la Barajul Vidraru.

Povestea cutremurătoare a unui poliţist care s-a sinucis

Un poliţist care a supravieţuit după ce a fost împuşcat direct în faţă de un hoţ a fost găsit mort în casa lui,  după ce aceasta s-a împuşcat. Cadavrul a fost descoperit de poliţişti, care primeseră un apel de la vecini, în casa lui din Blyth, Northumberland, Marea Britanie, ieri în jurul orei locale 19:00 (21:00 ora României). Din păcate după ce a fost împuşcat, în iulie 2010, bărbatul şi-a pierdut vederea.

David Rathband, care avea doi copii se luptă în ultima vreme cu o depresie puternică după ce soţia sa a hotărât că vrea să divorţeze, după 20 de ani de căsătorie.

Într-un interviu dat în luna septembrie, în urmă cu câțiva ani, pentru o publicaţie britanică acesta spunea: „Unii spun că dacă rămâi orb dintr-o dată îţi ia zece ani să te obişnuieşti. Eu nu pot să îmi imaginez cum voi putea trece pentru următoarele 12 luni, darămite să fiu în această situaţie încă 10 ani”. Acesta a mai adăugat că pierderea vederii este cel mai groaznic lucru care i s-a întâmplat şi că nu crede că poate trăi în întuneric tot restul vieţii.

Bărbatul fusese plecat în Australia pentru a petrece mai mult timp cu fratele său, care locuia acolo. Înainte de întoarcere acesta a scris pe reţeaua de socializare Twitter: „Mi-am pierdut vederea, slujba, soţia şi căsnicia. Mă întorc acasă luni să îmi iau rămas-bun de la copii”.

Din nefericire tot mai multe sinucideri au loc atât pe teritoriul României, cât și în străinătate. Motivul care stă la baza acestui gest necugetat este depresia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *