Prima pagină » Local » Tragedie în administraţie. Maria Simionescu, fostul şef al Direcţiei Economice de la Primăria Iaşi, a încetat din viaţă
Tragedie în administraţie. Maria Simionescu, fostul şef al Direcţiei Economice de la Primăria Iaşi, a încetat din viaţă

Tragedie în administraţie. Maria Simionescu, fostul şef al Direcţiei Economice de la Primăria Iaşi, a încetat din viaţă

05 apr. 2021, 11:41,
Elena Nicoleta Bujor, în Local

Dramă în administraţia ieşeană. Maria Simionescu, fost director al Direcţiei Generale Economice şi Finanţe Publice Locale de la Primaia Iaşi, a încetat din viaţă.

Aceasta se luptă de ceva vreme cu o boală necruţătoare. În ultima perioadă, Maria Simionescu lucra pe un post similar la ApaVital SA, societatea de apă a Consiliului Judeţean Iaşi.

Constantin Simirad, fostul primar al Iașului, a fost condus pe ultimul drum

Primarul Municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a transmis că fostul edil al municipiului, Constantin Simirad, a fost condus pe ultimul drum în data de 3 aprilie 2021. Fostul primar a fost înmormântat la ora 12.00, la Cimitirul Eternitatea.

„Un eveniment nefericit, dar până la urmă trebuie să ne îndreptăm atenţia că este un eveniment firesc, toţi vom ajunge în situaţia asta şi trebuie să luăm lucrurile ca atare. Un bun primar care s-a stins din cauza bolii Covid-19, să amintim şi acest lucru, boala i-a pus capac. Înmormântarea va fi sâmbătă, la ora 12.00, în Cimitirul Eternitatea. Vom transmite online de către Primărie, pentru că toţi cei care sunt interesaţi să poată participa de la distanţă să nu aglomerăm zona. Speram să vină personalităţi, prieteni, oameni care l-au cunoscut, care-l apreciază. Ne-au trimis foarte mulţi oameni mesaje şi au întrebat despre acest lucru. Dumnezeu să-l ierte!”, a declarat edilul Mihai Chirica.

Zeci de persoane s-au aflat la cimitir pentru a-și lua adio de la Constantin Simirad. Măsurile de limitare a răspândirii noului coronavirus au fost respectate. La slujba oficiată de un sobor de preoți în frunte cu ÎPS Teofan se află și primarul Mihai Chirica.

Înmormântarea fostului edil al Iașului Constantin Simirad a fost amânată inițial. Soţia a solicitat reprogramarea funeraliilor

Momente dificile pentru familia fostului edil al Iașului Constantin Simirad. Acesta a trecut la cele veșnice pe 29 martie 2021. Deși în data de 30 martie 2021, era programată slujba de înmormântare a fostului primar, se pare că funeraliile au fost amânate pentru data de 3 aprilie.

Conform surselor, Stela, soția lui Constantin Simirad a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Din fericire aceasta se confruntă cu o formă ușoară a bolii, starea sa permițându-i să participe la înmormântare. Aceasta a solicitat o derogare din partea autorităților pentru a putea participa la funeraliile soțului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *