Prima pagină » Culinar » Internationale » Tragedie fără margini! Zeci de elevi au murit după ce s-a prăbușit școala cu ei
Tragedie fără margini! Zeci de elevi au murit după ce s-a prăbușit școala cu ei

Tragedie fără margini! Zeci de elevi au murit după ce s-a prăbușit școala cu ei

13 iul. 2024, 22:00,
în Culinar

Zeci de elevi morți după ce școala în care învățau s-a prăbușit cu ei. Autoritățile anunță cel puțin 21 de copii decedați.

Cel puţin 21 de elevi şi-au pierdut viaţa şi 69 au fost răniţi în prăbuşirea şcolii lor vineri, 12 iulie, în centrul Nigeriei, a declarat un purtător de cuvânt al Semilunei Roşii, relatează AFP.

Nuruddeen Hussain Magaji a declarat că sunt ”21 de morţi şi 69 de răniţi” care au fost ”toţi internaţi în diferite spitale”.

Elevii prinși sub dărâmături au fost auziți strigând după ajutor de salvatorii și părinții care își căutau disperați copiii.

Agenția Națională de Management al Urgențelor a transmis că clădirea cu două etaje care găzduia Saint Academy s-a prăbușit și că ”mai mulți studenți” au murit, dar nu a oferit alte detalii.

”În prezent se desfășoară operațiuni de căutare și salvare”, se arată în comunicat.

Cauza prăbușirii clădirii nu este cunoscută deocamdată, dar locuitorii au precizat că a avut loc după trei zile în care a plouat torențial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *