Prima pagină » Actualitate » Tragedie evitată în ultima clipă! Momentul în care un tată își salvează bebelușul din calea unei mașini ieșite de pe carosabil
Tragedie evitată în ultima clipă! Momentul în care un tată își salvează bebelușul din calea unei mașini ieșite de pe carosabil

Tragedie evitată în ultima clipă! Momentul în care un tată își salvează bebelușul din calea unei mașini ieșite de pe carosabil

30 aug. 2024, 21:00,
în Actualitate

O familie din Galați a scăpat cu viață în ultima clipă după ce o mașină, implicată într-un accident rutier, a părăsit carosabilul și a ajuns pe trotuar. Incidentul a devenit viral, mai ales datorită modului în care un bărbat și-a protejat copilul aflat în cărucior.

În imaginile capturate de o cameră de supraveghere, se poate observa cum un bărbat, care vorbea la telefon în timp ce împingea căruciorul în care se afla copilul său, mergea pe trotuar alături de soția sa. La un moment dat, o mașină se rostogolește pe trotuar, dar bărbatul reușește să tragă căruciorul și să-și salveze copilul în ultima secundă.

 Moment terifiant la Galați

Conform poliției din Galați, un tânăr de 24 de ani, care conducea un autoturism pe strada Brăilei, a încercat să schimbe banda de deplasare fără să se asigure corespunzător, lovind un alt vehicul condus de un tânăr de 18 ani. În urma incidentului, șoferul vinovat a fost sancționat cu o amendă de 650 de lei pentru neasigurare la schimbarea direcției de mers.

Pe rețelele de socializare, Florin Dorojan, tatăl copilului, a fost aclamat ca un erou.

„Venea spre noi o masă necontrolată de fier. A lovit un stâlp și și-a schimbat direcția. Am tras căruciorul, ca orice părinte. L-am ridicat, pentru că nu știam exact unde se îndreaptă mașina. Orice părinte ar fi făcut la fel!”, a spus Dorojan, conform Digi24.

Mirela, mama copilului, a suferit un atac de panică și a mărturisit că, de acum înainte, va evita zona unde au fost la un pas de o tragedie.

„Felicitări tăticului pentru reflex și protecție, cât și pentru faptul că și-a păstrat calmul”, arată comentariului unui gălățean la postarea inițială de pe facebook, făcută de pagina Munikipiul Galaț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *