Prima pagină » International » Tragedie după o plimbare cu barca pe lac. Un bebeluș de doar patru luni a murit de insolație
Tragedie după o plimbare cu barca pe lac. Un bebeluș de doar patru luni a murit de insolație

Tragedie după o plimbare cu barca pe lac. Un bebeluș de doar patru luni a murit de insolație

12 iul. 2024, 14:15,
BZI.ro, în International

O fetiță de doar patru luni a murit la sfârșitul săptămânii trecute, după ce și-a petrecut ziua cu părinții ei pe o barcă pe lacul Havasu, la granița dintre California și Arizona, unde familia sărbătorea Ziua Independenței, în timp ce temperaturile atingeau 49 de grade.

Potrivit Las Vegas Review-Journal, salvatorii au dus bebelușul la Spitalul de Copii Phoenix, dar fetița a fost declarată moartă la scurt timp după aceea. La scurt timp după tragedie, mama a transmis un mesaj emoționant pe o platformă de strângere de fonduri:

„Suntem devastați, cu inima frântă; nu există cuvinte. Fetița noastră prețioasă ne-a dăruit ultimele ei zâmbete, iar noi i-am dăruit ultimele noastre sărutări. Nu vom înțelege niciodată de ce a trebuit să pleci atât de repede, erai pur și simplu prea perfectă”.

Familia micuței, aspru criticată

Pe Facebook, totuși, femeia a scris: „Acestea sunt ultimele fotografii pe care ți le-am făcut înainte să ne părăsești. Zâmbetul tău radia bucurie. Întotdeauna am spus că ai fost îngerul meu, pacea mea. Nu am crezut niciodată că va exista o zi în viața mea fără tine. Tu ai făcut ca familia noastră să fie completă. Astăzi ai fi împlinit patru luni. Cel mai greu lucru a fost să-i explic surorii tale pierderea ta.

Ea a lăsat jucăriile pentru tine și s-a asigurat că preferatele tale erau în pătuț înainte de a merge la culcare în ultimele două nopți. Suntem atât de întristați fără tine, copile. Te iubim și am da orice să te avem înapoi. Te vom iubi pentru totdeauna, Tanny”.

Cu toate acestea, mesajul nu a atras doar compasiune și simpatie pentru părinții fetiței. Un utilizator a scris:

„Nu ar trebui să aveți copii dacă nu sunteți suficient de responsabili să știți că căldura extremă este mortală atât pentru bebeluși, cât și pentru adulți. Acesta nu a fost doar un accident și ar fi putut fi evitat cu ușurință. Meritați să fiți urmăriți penal pentru faptele voastre”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *