Prima pagină » Local » Tragedie de Paște! Un tânăr din Iași a murit după ce a intrat cu un ATV într-un cap de pod

Tragedie de Paște! Un tânăr din Iași a murit după ce a intrat cu un ATV într-un cap de pod

23 apr. 2022, 21:06, 4 ,
în Local

Un grav accident rutier a avut loc ieri, 22 aprilie, în localitatea ieșeană Sinești, județul Iași. Din informațiile primite se pare că un bărbat în vârstă de 26 de ani a murit, după ce s-a izbit cu ATV-ul de un cap de pod.

„La data de 22 aprilie a.c., în jurul orei 19.45, am fost sesizați despre un accident rutier soldat cu victime omenești, produs pe raza comunei Sinești. Din cercetările efectuate a rezultat că în accident a fost implicat un ATV condus de un tânăr de 26 de ani, care ar fi intrat în coliziune cu un podeț. În urma accidentului, tânărul a decedat.

Din verificări a rezultat că tânărul nu deținea permis de conducere, iar ATV-ul condus de acesta nu era înmatriculat sau înregistrat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, iar cercetările sunt continuate.” au transmis reprezentanţii IPJ Iași.

Comentarii
  • La multi ani!

  • Ala e mort dar politistii din Sinesti au deschis dosar penal. Misto tare la tară…

  • Selectie naturala

  • @Costel, ma mir sa nu fii si tu de unde spui de altii. Dosar de cercetare penala, aka dosar penal ptr jurnalisti, se deschide la fiecare accident cu victime. Ca sa cerceteze, cap de pluta. La final, dupa cercetari, se acuza un faptas sau se claseaza (daca nu exista faptas, adica a decedat). Dar cercetare se face. Si nu din burta, ci in baza unui act, care e dosarul de cercetare penala. Dar un analfabet functional ca tine nu are cum sti asta 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
06 septembrie 2024
06 septembrie 2024