Prima pagină » Local » Tragedie! A murit tânăra motociclistă implicată în accidentul de azi noapte de la Iași! Avea doar 17 ani! – EXCLUSIV
Tragedie! A murit tânăra motociclistă implicată în accidentul de azi noapte de la Iași! Avea doar 17 ani! - EXCLUSIV

Tragedie! A murit tânăra motociclistă implicată în accidentul de azi noapte de la Iași! Avea doar 17 ani! – EXCLUSIV

13 iul. 2024, 08:00, 2 ,
BZI.ro, în Local

Ieri seara a avut loc un accident rutier grav în localitatea Chicerea,  județul Iași. Din primele informații deținute de reporterii BZI, se pare că două fete care se aflau pe un motor și un autoturism au intrat în coliziune.

Vinovată de producerea accidentului rutier ar fi o femeie care se afla la volanul autoturismului. Aceasta a pătruns pe contrasens și a lovit un motor pe care se aflau două fete.

În urma impactului, o tânără de 17 ani s-a stins din viață.

„În seara zilei de 12.07.2024, în jurul orei 21.45, poliția a fost sesizată despre faptul că pe DN 28, între localitățile Osoi si Chicerea din județul Iași s-a produs un accident soldat cu victime omenești.

La fața locului polițiștii au stabilit faptul că o femeie, din județul Vaslui, în timp ce conducea un autoturism pe DN28, din direcția Răducăneni – Iaşi, a efectuat o manevră de depășire, moment în care a intrat în coliziune frontală cu un motociclu condus din sens opus de o tânără de 17 ani, din comuna Comarna.

În urma impactului, conducătorul motociclului a decedat, alte două persoane (șoferul autoturismului și , pasageră pe motociclu) au suferit leziuni, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul autoturismului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.”, au transmis autoritățile.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *