Prima pagină » Local » Tragedia angajatului Salubris care are în grijă de 2 copii! A ajuns în stare gravă la spital după ce a fost izbit de un șofer care circula băut și fără permis

Tragedia angajatului Salubris care are în grijă de 2 copii! A ajuns în stare gravă la spital după ce a fost izbit de un șofer care circula băut și fără permis

09 feb. 2022, 02:00,
George Popa, în Local

Un angajat Salubris a fost implicat recent într-un accident rutier grav, în localitatea Bârnova, ajungând în stare gravă la spital după incident. Cristinel Dorneanu mătura străzile când a fost izbit violent de un vehicul. În urma impactului, angajatul de la Salubris, tatăl a 2 copii, a fost transportat în stare gravă la spital

Angajat ca măturător de căi publice în cadrul SC Salubris SA, Cristinel Dorneanu, în vârstă de 48 de ani, a plecat marți dimineață la muncă și nu a mai ajuns acasă, ci la spital. În timpul programului, acesta a fost implicat într-un accident grav în localitatea Bârnova, unde lucra alături de colegii săi. Un autoturism marca BMW l-a izbit violent pe Cristinel când se întorcea, alături de colegii săi, către oraș.

În urma impactului, Cristinel a ajuns la spital în stare gravă. Bărbatul are acasă, în localitatea Dobrovăț, 2 copii cu vârste de 16 și, respectiv, 19 ani. El era singurul care avea grijă de cei 2 și singurul care aducea bani în casă. Soția acestuia și mama copiilor a plecat recent peste hotare, în căutarea unul loc de muncă mai bine plătit.

Tragedia angajatului Salubris care are în grijă de 2 copii: a ajuns la spital

În urma impactului, bărbatul în vârstă de 48 de ani, din localitatea Dobrovăț, a suferit multiple traume. Acesta avea leziuni grave la nivelul capului și al membrelor. Cristinel era echipat corespunzător, conform regulamentului impus de societatea de salubritate. Șoferul autoturismului a fost testat de către polițiști cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind unul pozitiv. Șoferul avea o alcoolemie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a recunoscut faptul că a băut un pahar cu whiskey înainte să urce la volanul mașinii.

„Cristinel D., în vârstă de 48 de ani, este intubat şi ventilat mecanic, fiind internat la Secţia I Chirurgie. Se află în sala de operaţie. A suferit un traumatism toraco-abdominal stâng, o plagă flanc stânga, hematom splenic, retropneumoperitoneu, pneumotorax stâng, fractura complexă os iliac stâng, fracturi arcuri costale stângi”, a declarat prof.dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU-SMURD Iaşi.

Prognosticul cadrelor medicale a fost unul rezervat după operație. Însă acestea au susținut faptul că există șanse mari ca bărbatul să își revină. Acum câteva zile, un alt accident foarte grav a avut loc pe raza județului Iași.

Toți l-au lăudat pe Cristinel, bărbatul implicat într-un accident grav în localitatea Bârnova

Atât colegii lui Cristinel Dorneanu, cât și șefii acestuia au doar cuvinte de laudă pentru el.

„Era un angajat foarte devotat și responsabil față de munca pe care trebuia să o presteze. Zilnic făcea naveta de la Dobrovăț pentru a ajunge la sediul nostru în zorii zilei. De aici pleca, împreună cu colegii săi, în zona în care avea treabă”, a povestit Ana Maria Șchiopu, purtătorul de cuvânt al SC Salubris SA.

Bărbatul avea un respect deosebit și pentru colegii săi. Acesta nu pleca niciodată acasă fără ei, cu toate că, uneori, termina treaba mai repede.

„Colegii săi mi-au povestit cum Cristinel, chiar dacă termina mai repede munca, nu pleca niciodată singur acasă, ci își aștepta întotdeauna colegi să termine, pentru a pleca împreună către oraș”, a adăugat Ana Maria Șchiopu. Până și conducerea companiei a fost marcată de acest accident grav petrecut în localitatea Bârnova. „Ce putem spune?!… Este greu pentru noi… Mai mult de atât, în doar câteva zile trebuia să își serbeze ziua de naștere. Soția lui este plecată în străinătate și el are grijă de cei 2 copii ai familiei. Este un om foarte corect și respectuos. Nu a fost niciodată sancționat. Nu a întârziat niciodată, chiar dacă face zilnic naveta cu microbuzul de la Dobrovăț. Tot ce ne dorim este să fie sănătos și să își revină cât mai repede”, a încheiat Ana Maria Șchiopu.

Astfel, colegii speră ca angajatul Salubris să treacă peste tragedia care l-a lovit după producerea accidentului rutier provocat de un șofer băut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *