Prima pagină » Titlurile zilei » Tragedia a venit chiar înainte de nuntă. Gabriel a trecut milimetric pe lângă moarte, dar nu a mai putut dansa alături de logodnica sa – FOTO

Tragedia a venit chiar înainte de nuntă. Gabriel a trecut milimetric pe lângă moarte, dar nu a mai putut dansa alături de logodnica sa – FOTO

24 ian. 2024, 02:00, 18 ,
Cristina Doroftei în Titlurile zilei

Declarații cutremurătoare ale tânărului de 21 de ani, care a trecut prin milimetric pe lângă moarte în accidentul pe care l-a avut cu motorul în dată de 12 septembrie 2023. Gabriel a avut curajul să vorbească pentru prima data despre tragedie, cum se derulează aceste imagini în mintea sa și cum i s-a schimbat viața

Băiatul urma să plece în străinătate cu prietena sa. Își doreau să strângă bani pentru a-și cumpăra o casă și pentru a face nunta, însă acest vis a fost distrus, cel puțin temporar, de accidentul cumplit prin care a trecut. Exact cu o zi înainte de plecare, tânărul a ajuns în comă la spital, a intrat direct în sala de operație, unde i-a fost amputat piciorul drept.

Gabriel a trecut milimetric pe lângă moarte, însă tragedia i-a schimbat viața dramatic

Gabriel Lișman, băiatul implicat în accident

Băiatul a avut curajul să vorbească pentru prima data despre tragedia prin care a trecut

Gabriel Lișman afirmă că iubirea și faptul că fata a rămas alături de el, indiferent de condiția sa fizică, l-au ajutat să treacă mai ușor peste traumă.

„Prietena mea m-a ajutat să trec mai ușor peste aceste momente, nu m-a lăsat la greu și îmi este mereu alături. Urma să plecăm în străinătate, în Austria mai exact, voiam să strângem bani ca să ne cumpăram o casă, să facem nunta, un viitor. Însă exact cu o zi înainte de plecare s-a întâmplat accidentul”, a mărturisit tânărul în vârstă de 21 de ani.

Gabriel Lișman este din municipiul Pașcani, comuna Sirețel, avea o pasiune pentru motor, însă era încă la început, deoarece obținuse permisul în urmă cu un an. Băiatul conducea prudent, iar cea mai mare întrebare pe care o are este ce s-a întâmplat în ziua respectivă.

„Nu mă simt bine, încă mă mai doare zona piciorului, deși nu-l mai am. Îl simt amorțit în permanență. Deși era pasiunea mea, chiar dacă voi avea proteza pusă, nu cred că o să mă mai urc vreodată pe motor. Tot ce îmi aduc aminte de la momentul respectiv este că eram pe strada Ceferiștilor din Pașcani, la o trecere de pietoni. Am oprit, am dat prioritate și după nu mai știu ce s-a întâmplat. Am ajuns la spital în comă”, destăinuie băiatul.

Gabriel are nevoie de 40 de mii de euro pentru o proteză definitivă

Gabriel Lișman și iubita lui

Băiatul urma să plece în străinătate cu prietena sa

Tânărul vorbește cu greu despre momentul în care a realizat că nu mai are piciorul drept. Cu toate acestea, spune că a acceptat accidentul și că viața i s-a schimbat definitiv.

„Am realizat că nu mai am piciorul și că viața mea s-a schimbat definitiv, însă am reușit să duc acest gând și am acceptat ce s-a întâmplat. Am fost la Târgu Mureș, de unde am luat o proteză provizorie, a costat 5 mii de euro. Trebuie să o port până când piciorul mi se conturează după ea, însă am nevoie de o proteză permanentă, iar suma este de aproximativ 40 de mii de euro. În prezent, fac recuperare”, adaugă Gabriel Lișman.

Au trecut cinci luni de la accident, însă Gabriel Lișman, tânărul care a trecut milimetric pe lângă moarte, are încă nevoie de ajutor. Costurile sunt prea mari, iar familia nu reușește să le acopere, din acest motiv, apropiații acestuia fac apel la oamenii care au posibilitatea și își doresc să schimbe destinul băiatului care la o vârstă fragedă trece printr-o tragedie.

Pentru orice sumă pe care oamenii vor să o doneze puteți alege oricare din variantele de mai jos:

RO88BTRLEURCRT0CF3429901 cont euro

RO44BTRLRONCRT0CF3429901 cont lei

Comentarii
  • Destinul il faci de multe ori cu mina ta !, matematic in urmatoarea perioada o sa urmeze alta tragedie

  • Prostul, tot prost moare.
    Ajutat sau neajutat.

  • Austria, zici ?

    Vedeti, oameni buni, vedeti ce inseamna sa porti casca si sa conduci preventiv, cu viteza legala in localitate ? Iaca, eroului i-au fost salvate alea 2 degete cracanate cu care facea poza prin parcare.
    Dar stai, hooopaaaa, citesc ca e vorba de o tragedie. Zau ? Vreun copilas lovit de cancer ? Vreun nenorocos lovit de vreun turture de gheata ? Vreun incendiu provocat de o teava de gaz rupta de vreun sofer beat ? Noooo, uite aicea tragedie: a ramas Austria fara un Mare Mester Neinlocuibil plus consoarta aferenta. Ca la Siretel nu se putea munci. Tzharanilor le trebuie motor verde, Austrika, venit la oras.
    Iar acum incepe spectacolul pomanagelii. Sariti cu banii, fraierilor, ca wc-urile din curte tot acolo raman. Macar acum se stie scorul: o casa la tara = o proteza pentru un erou. Zau c-a meritat.

  • Dap , mai rau o sa fie cind o sa il paraseasca caprioara pe deficient !

  • Ce lipsiți de suflet puteți fi cu un om tânăr,aflat în suferință…
    Nu are dreptul la viață după accident?
    Dar ce limitați pot fi unii români când cineva are nevoie de ajutor…Va baga vouă mana in buzunar acest tânăr?Dacă nu puteți ajuta cu nimic,ar fi bine să păstrați tăcerea,nu sa faceți mișto de situația lui!
    Multă sănătate băiatului și zile fericite alaturi de prietena!

  • Ar fi bine sa inceapa le numere zilele fericite alaturi de prietena

  • sa vanda motorul daca vrea 40k euro :))

  • nu am motor 2

    daca vrea bani sa lase datele de contact pt caprioara de langa el, 3 picioare sunt mai bune decat doua, gasim cu ea o solutie sa faca baetul rost de 40k euro :)))

  • ÎNTR-UN SINGUR AN MOR SUTE DE MOTOCICLISTI SI CARE E TREABA .NIMENI NU TE VEDE IN TRAFIC ,NU AI PRIORITATE ETC ETC ,NU SE ZICE CITI RAMIN CU INFIRMITATI FOREVAR .EU DUPA 1 AN AM DATO SI NU M AM MAI URCAT PE MOTOR ,LAS PE ALTII CARE ZIC CA LOR NU LI SE POATE INTIMPLA .

  • Sa vinda caprioara !, oricum il va parasi in cel mult 5 ani pentru un alt cerb mai cornut si mai intreg cu potential vandabil

  • Pentru invidioșii plictisiți de viață!

    Bai reptile inumane ce sunteți, v-a cerut vouă cineva ceva??? In momentul in care acest băiat va veni sa cerșească la voi bani, atunci va puteți da cu părerea despre aceasta situație. Pana atunci țineți-vă părerile pentru voi și nu judecați, pentru ca așa cum aveți voi gândurile astea pentru acest tânăr, sa va de-a Dumnezeu înzecit și poate mai mult. Nu va doresc sa se întâmple așa ceva in familiile voastre, pentru ca dacă ar fi sa se întâmple, voi niște reptile nu ați putea rezista cu o așa greutate. Și nu mai vorbiți aiurea pe când voi poate aveți doar un bordel ce sta se dărâme pe voie imediat și va chinuie viața sa trăiți de pe o zi pe alta. In primul rând acest băiat este bogat prin simplul fapt ca are o familie numeroasa care ii este alături in orice situație. Iar pentru cei ce-și doresc “căprioara” de lângă el, fiți pe pace ca nici cea mai mare panarama nu s-ar uita la voi. Iar tu asta cu Austria, poate ai uitat ca ai plecat de la curu’ vacii si mulsul oilor pe câmp, căci țăran ești tu. Și dacă băiatul asta este de la țara, e mult mai bine educat decât tine si decât mulți alții ce comentează aiurea pe aici pentru ca nu au altceva de făcut cu viața lor plictisita. Pentru ca dacă ați avea ceva de făcut, nu v-ați pierde timpul aiurea cu comentariile astea…
    PS: Tânărul împreuna cu prietena lui si familia care ii este alături va dorește numai bine si multă sănătate pentru invidioși.

  • Raspuns pentru gunoiul de mai sus !
    Pai la ce te astepti cind esti prost, faci prostii si apari in public cu povesti siropoase ca sa aduni ceva bani de la altii ? adica ce ? publicul nu are dreptul la opinii ?
    Pai daca baiatul este bogat cu o familie numeroasa si bogata cum plm mai apareti in public la cersit nerusinatilor ? adica ce e gresit in comentariile ” capul face capul trage” ? si daa fii linistit , caprioara il va parasi la momentul ideal !, nu va inbatrini linga ratat

  • Gunoiul de sus, tot gunoi rămâne. “Anonim”

    Bai gunoi mizerabil ce ești. Nu ți-e puțin Rușine? Sau stai, voi nu știți de bunul simți și de cei 7 ani de acasă. Mai precizez odată. Ți-a băgat cineva mâna in buzunar sa ia ceea ce tu nu ai? Pentru ca oricum bate vântul in buzunarul tău la fel cum bate vântul și in capul ăla gol pe care îl ai. Tine-ți părerile pentru tine gunoi bun de nimic. Nu știi altceva decât sa pui comentarii care te descrie pe tine ca om. De ce puii mei nu comentezi fără anonim sa vedem si noi ce vedete avem pe aici si ce oameni buni de nimic sunteți unii. A zis cineva ca familia lui e bogata?? S-a precizat destul de clar “este bogat sufletește prin simplu fapt ca are o familie numeroasa ce ține la el”, ce morții ma-ti vii aici cu opiniile tale mizerabile. Nu vrei sa ajuți, țineți pl aia de opinie pentru tine. Ai fost tu acolo sa vezi cum s-a întâmplat accidentul? Ai fost tu acolo sa-l ții in viața pana la sosirea ambulanței? Ai fost tu acolo sa vezi toată durerea pe care mulți au îndurat-o? Ai fost tu acolo sa te rogi pentru el? Ai fost tu acolo sa vezi balta de sânge in care se afla? Și toate astea doar pentru ca cineva anume nu a acordat prioritate. Țineți părerea pentru tine si vezi-ți de treaba ta, gunoi al țării ce ești. Nici pe jos nu aș șterge cu tine pentru ca mi-aș zgâria parchetul. Gunoi al societății. Du-te bai la prășit si nu mai veni pe aici, pentru ca furi curent.

  • Pentru toți!

    Prin articolul asta s-a făcut un apel umanitar, la cei care au un suflet mare și vor sa-l ajute pentru a reveni la viața pe care o avea înainte. Dar voi ăștia care comentați numai baliverne și aiureli pe aici, nu faceți parte din aceasta categorie de umanism. Voi nu aveți suflet, întrucât va dați cu părerea si va agățați de viața lui. Dacă erați voi in locul lui, ce ați fi făcut? De unde ați fi luat banii ăștia care sunt necesari pentru o viața decenta? Și stați liniștiti, un om cu piciorul amputat, sau o persoana cu cancer si multe altele. La fiecare dintre ei se găsesc persoane cu suflet mare, care vor sa ajute din puținul lor. Nu mai veniți cu cct-uri din astea pe aici, băiatul asta oricum are suferința lui. Nu puteți sa-l ajutați, încurajați-l ca totul va fi bine. Asta face diferența dinte-un om bine educat si dinte-un om bun de nimic. Nu încercați sa adânciți cuțitul in rana pe care o are deja. Fiți oameni cu bun simț, nu mizerii. Din câte am observat, voi trageți concluzia ca acest băiat cerșește bani. A venit cumva la vreo unul din voi și v-a cerut ceva? Va zis vouă “bai dați-mi și mie…”? Nu v-a zis la nici unul dintre voi așa ceva. Așa ca nu mai veniți cu părerile astea de doi bani. Fiți oameni.

  • Măi, animale păroase, ce comentați aiurea. Ce v-o făcut acest băiat nevinovat aflat în suferință. O cerșit la ușa voastră, o mâncat la masa voastră, o stat în picioarele voastre, să vă încurce…nu! De ce vă tot luați de viața lui, și comentați aiurea? Dacă voi erați în situația acestui băiat nevinovat, nu ați fi procedat așa? Deci nu va mai bateți joc de el și lăsați-l așa în suferința sa, și credeți-mă dacă erați în locul lui, tot așa ați fi făcut. Deci lăsați-l așa, să-și trăiască viața așa cum este, fără ai mai baga cuțitul în rană!

  • daca va simtiti lezat ,dpdv civil sau penal , aveti tot dreptul sa cereti despagubiri morale sau financiare de la aceasta platforma pe care eu o numesc Bale Zoaie Înjurii , sau pe scurt bezeiul.consultati un avocat . sigur aveti castig de cauza.

  • Oameni buni, nu mai dați comentariu fără sa gândiți ce scrieți. De ce nu vă gândiți că ați fi putut fi dvs. în locul lui ? De ce nu vă gândiți ca nu știți ce vă rezervă viitorul, nu știți cum vă este scris , de ce ?
    De ce trebuie sa judecați? Dati numai votbe aiurea și scrise fără nici măcar pic de minte. Nu aveți minte pur și simplu .
    Gabriel nu v a obligat să îl ajutați. A făcut un simplu anunț cine e dornic sa l ajute , nu vă ia capul de pe umeri dacă nu trimiteți o sumă de bani. Are nevoie de jncurajarile noastre, nu de jigniri și etc.
    Fiti mai buni. Cu reproșurile nu ajungi nicăieri bine.
    Iar , sa nu uit de comentariile ” sa se bucure de zilele cât mai are iubita lângă el” credeți că toată lumea ar face ca și dvs în situații de genul ?
    Sunteti niște oameni de nimic !!!!

  • Ce vă treziți mă să comentați aiurea? V a băgat băiatul mâna în buzunar? V a spus că vă împușcă dacă nu ii trimiteți o sumă de bani? Stau și mă întreb dacă sunteți oameni sau hiene.
    Dacă nu vă cere nimeni părerea, și, ba mai mult nu v a băgat nimeni în seama , ce naiba căutați vorbă? Ce naibii dati comentarii proaste ?…
    Repet, nu înțeleg cine V a cerut părerea. Nu doresc răul nimănui, dar să dea marele Dumnezeu, când veți cere cuiva ajutor, să vi se plătească cu aceiași monedă cu care ați plătit voi aici!
    Mulțumesc!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024