Prima pagină » Local » Traficant de heroină prins în flagrant de ofiţerii antidrog ieşeni! Avea zeci de doze asupra lui
Traficant de heroină prins în flagrant de ofiţerii antidrog ieşeni! Avea zeci de doze asupra lui

Traficant de heroină prins în flagrant de ofiţerii antidrog ieşeni! Avea zeci de doze asupra lui

14 sept. 2020, 19:06,
Ciprian Nedelcu, în Local

Un suspect de trafic de droguri a fost arestat preventiv luni seara. Judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au admis propunerea formulată de DIICOT pe numele lui Neculai Gabriel Vintilă. Heroina era adusă din Bucureşti, potrivit anchetatorilor

Un suspect de trafic de droguri a fost arestat luni seară, la Iaşi! Judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au admis propunerea formulată de procurorii din cadrul DIICOT pe numele lui Neculai Gabriel Vintilă.

„Instanţa admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Iaşi. Ia fată de inculpatul Neculai Gabriel Vintilă, cercetat de DIICOT Iaşi sub aspectul comiterii infracţiunii de trafic de droguri de mare risc, măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă ale inculpatului Neculai Gabriel Vintilă”, au precizat magistraţii ieşeni.

Neculai Gabriel Vintilă, suspectat de trafic de heroină, prins de poliţiştii de la BCCO Iaşi

De remarcat este faptul că decizia judecătorilor nu este definitivă, aceasta putând fi contestată. Neculai Gabriel Vintilă a intrat în atenţia procurorilor DIICOT în urmă cu câteva zile. Duminică, ofiţerii din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Iaşi l-au prins în flagrant pe Gabriel Neculai Vintilă (de 41 de ani), din municipiul Iaşi, în timp ce revenea din Bucureşti având asupra lui 22 de doze de heroina. Conform anchetatorilor, drogurile de mare risc erau destinate vânzării în Iaşi.
Poliţiştii ieşeni au descins la locuinţa individului. La percheziţia domiciliară au fost ridicate droguri, telefoane mobile, dar şi alte mijloace de probă.

Ieşeanul, certat cu legea şi în trecut

După percheziţie, individul a fost dus la audieri. Ulterior, duminică, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore. În cursul zilei de luni, procurorii DIICOT au propus arestarea preventivă pentru 30 de zile a acestuia. Anchetatorii au constatat că individul are şi un cazier pătat, în special în alte state din Europa.
Urmează a se vedea dacă individul va contesta sau nu arestarea prventivă dispusă de judecătorii ieşeni în cazul său. Dacă o va contesta, urmează ca instanţa superioară să decidă ce se va întâmpla în continuare cu el.

Fiu de preot, reținut din cauza drogurilor! Șmecheri din lumea bună, puși pe burtă de „mascați”!

Fiul preotului din Târgu Frumos a fost reținut pe 1 septembrie pentru 24 de ore, din cauza drogurilor. Totul a pornit de la perchezițiile efectuate ieri de polițiștii BCCO Iași. Anchetatorii spun că au descoperit culturi imense de canabis, destinate lumii bune din Iași

Fiu de preot, reținut pentru droguri! În nopții de 1 septembrie, au fost duși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași 7 dintre suspecții de trafic de droguri. Astfel, printre cei 7 reținuți se numără și Iulius Petre Zugravu, în vârstă de 33 de ani, fiul preotului din orașul Târgu Frumos. După perchezițiile prezentate în exclusivitate ieri de reporterii cotidianului „Bună Ziua Iași”, audierile au durat toată noaptea. La final, 7 suspecți au fost reținuți.

Amintim că mai mulți șmecheri din Iași au fost puși pe burtă pe 1 septembrie de mascați. La Iași s-a desfășurat una dintre cele mai mari acțiuni din ultima perioadă pe traficul de droguri. Astfel, încă de la primele ore ale dimineții de 1 septembrie echipe formate din polițiști și jandarmi au descins în 18 locații aflate în municipiul Iași și în comune sau orașe apropiate. Ofițerii de la BCCO împreună cu procurori de la DIICOT au adunat mai multe informații și așa au ajuns până la o plantație de cannabis aflată în comuna Deleni. După finalizarea perchezițiilor, mai multe persoane au fost conduse la audieri, printre acestea numărându-se și femei. Detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *