Prima pagină » Local » Traficant de droguri reţinut de poliţişti după mai multe percheziţii – FOTO, VIDEO

Traficant de droguri reţinut de poliţişti după mai multe percheziţii – FOTO, VIDEO

08 feb. 2021, 14:00,
George Cristian în Local

Au fost percheziţii domiciliare în ziua de 7 februarie 2021. Conform unui comunicat de presă al DIICOT, un traficant de droguri din Iași a fost reţinut de oamenii legii pentru 24 de ore. Acesta este suspect pentru trafic de droguri de risc, iar poliţiştii i-au găsit peste 4 kilograme de substanţe ilegale.

Conform comunicatului, traficantul de droguri din Iași a fost reţinut 24 de ore dar este prezentat în fata judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Un traficant de droguri reţinut de poliţişti

În urma percheziţiilor domiciliare, oamenii legii au găsit 4,3 kilograme de fire plante de canabis, mai multe fragmente de ţigarete dar şi alte bunuri care erau folosite în derularea întregii activităţi infracţionale. Totuşi, înainte de percheziţii a fost realizat un flagrant de către BCCO Iași în urma căruia i s-a confiscat cantitatea de 1 kilogram de droguri.

La data de 07.02.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

În cauză s-a reținut faptul că, inculpatul comercializa droguri de risc către consumatori de pe raza județelor Iași şi Bacău.
La data de 07.02.2021, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Iași împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Iași au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului, în timp ce comercializau cantitatea de 1 kilogram de cannabis.
Ulterior, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Iași împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Iași și BCCO Bacău au efectuat o percheziție domiciliară, în urma căreia au fost ridicate 2,4 kilograme fragmente vegetale în care s-a pus în evidență THC, 4,3 kilograme fire plante de canabis, fragmente de țigarete în care s-a pus în evidență THC, precum și alte bunuri care au deservit la derularea întregii activități infracționale.
În cursul zilei de astăzi, inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului Iași cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Iași – Grupa 1 Antitero și Acțiuni Speciale.
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumţia de nevinovăție. se arată în comunicatul emis de DIICOT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *