Prima pagină » Sport » Trădare istorică în Liga I. Starul lui Dinamo semnează cu rivalii de la Universitatea Craiova. Mihai Rotaru, lovitură în plin pentru Cortacero
Trădare istorică în Liga I. Starul lui Dinamo semnează cu rivalii de la Universitatea Craiova. Mihai Rotaru, lovitură în plin pentru Cortacero

Trădare istorică în Liga I. Starul lui Dinamo semnează cu rivalii de la Universitatea Craiova. Mihai Rotaru, lovitură în plin pentru Cortacero

23 dec. 2020, 02:00,
în Sport

Universitatea Craiova a jucat ultimul meci din acest an, cu CFR Cluj, însă oficialii oltenilor au început deja treaba și și-au conceput lista de transferuri pentru pauza de iarnă, Juan Camara fiind primul pe lista jucătorilor doriți în Bănie.

Universitatea Craiova a avut un start perfect de sezon, însă înfrângerile suferite pe propriul teren cu echipe care în stagiunea anterioară au evoluat în play-out, precum Academica Clinceni sau Chindia Târgoviște, au dus la demiterea lui Cristiano Bergodi. În locul antrenorului italian, pe banca oltenilor, a venit Corneliu Papură.
În derby-ul pentru lupta la titlu cu FCSB, câștigat de roș-albaștri cu 2-0, săptămâna trecută, Universitatea Craiova și-a dezamăgit fanii și conducătorii cu jocul prestat, iar oltenii au avut de suferit în special în zona de creație. Astfel, oficialii Universității Craiova au început să caute omul perfect pentru ofensiva echipei, iar soluția perfectă vine chiar din Liga I.

Juan Camara ar putea pleca de la Dinamo

Juan Camara este mijlocașul stânga care a impresionat în prima parte a actualului sezon la Dinamo. Cu meciuri jucate chiar și pentru echipa mare de la FC Barcelona, fotbalistul spaniol de 26 de ani are două goluri marcate și două pase decisive în cele 16 partide în care a evoluat pentru clubul din Ștefan cel Mare în actuala stagiune, în toate competițiile.
Împrumutat de polonezii de la Jagiellonia până în vara anului următor, Juan Camara ar putea pleca de la Dinamo încă din această iarnă din cauza problemelor financiare pe care le au „câinii”. Neplătit de când a venit în Ștefan cel Mare, mijlocașul spaniol poate juca în partea a doua a sezonului pentru Universitatea Craiova, care este dispusă să îi îndeplinească toate pretențiile financiare.

Ce spune Juan Camara?

„Trebuie să plec, pentru că e o situație dificilă pentru mine, pentru familia mea și pentru colegii mei. Aceste 4 luni au fost dificile. Sunt de 4 luni aici și am jucat doar de plăcere” , a spus Juan Camara, după ultimul meci jucat de Dinamo în acest an, remiza 1-1 cu Academica Clinceni.

Astfel, Mihai Rotaru vrea să profite de problemele de la Dinamo și să îl aducă pe Juan Camara la Universitatea Craiova la recomandările lui Gică Craioveanu, un bun cunoscător al fotbalului spaniol, unde mijlocașul de 26 de ani a evoluat până în 2018, când a mers în Polonia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *