Prima pagină » Cancan » Totul despre Ilinca Vandici: Vârstă, înălțime, studii, copil

Totul despre Ilinca Vandici: Vârstă, înălțime, studii, copil

21 sept. 2021, 13:19,
BZI.ro, în Cancan

Ilinca Vandici este o îndrăgită prezentatoare TV din România, care este căsătorită cu Andrei Neacșu. Împreună au un băiețel pe nume Zian. La cât este de frumoasă, nu o să îți vină să crezi ce vârstă are.

Vedeta s-a născut pe 17 iunie 1986, la Oradea. Ea a câștigat mai multe concursuri de Miss, printre care Miss Bihor și Miss Mamaia. După ce a participat la concursul „Model of the Universe 2004”, Ilinca Vandici a câștigat premiul presei, care a constat într-un curs de pregătire în televiziune, din partea B1TV. În același an a devenit prezentatoarea rubricii „Meteo”, de la B1TV.

Detalii inedite despre Ilinca Vandici: Vârstă, înălțime. Iată câți ani are Ilinca Vandici

Ilinca Vandici are 35 de ani și este prezentatoarea show-ului de la Kanal D, „Bravo, ai stil!”. A prezentat și slte emisiuni, precum: „Bulevard”, de la Kanal D și „Stele sub lupă”, de la Antena 2. De asemenea, vedeta a practicat și modellingul. A apărut pe scena mai multor designeri români.

Recent, prezentatoarea TV a dezvăluit că are 1,69 de metri înălțime.

„Am 1,69. Nu spun asta niciodată, spun întotdeauna că am 1,70, pentru că nu știu, mi se pare că are o tentă și nu îmi doresc asta. Și atunci, oricine mă întreabă, spun că am 1 metru 70. Par mult mai înaltă la televizor, pentru că televizorul, de obicei, mai ales acestea de ultimă generație, înalță și lățește.

E bine că sunt slabă și nu mă lățește mai mult decât e cazul. E frumos că mă înalță și mai mult. Și să nu uităm că întotdeauna am tocuri de 12 centimetri iar asta evident că mă ajută foarte tare la postură și la înălțime.

De aia aveți senzația despre mine, când mă vedeți la televizor, că sunt super înaltă și când ne întâlnim în realitate toată lumea îmi spune „Vai, ce mică și firavă ești”. Da, sunt mică și firavă, dar și când îmi pun tocurile de 12, nu mă oprește nimic.”, a declarat Ilina Vandici, într-unul dintre vloggurile sale de pe YouTube.

Ilinca Vandici are o soră, pe care nu multă lume o cunoaște. Ea se numește Natalia, are 37 de ani, un copil de aproximativ opt luni și un soț, pe nume Alexandru, care este colegul Ilincăi de la Kanal D.

„Stă foarte aproape de mine, ne vedem aproape în fiecare zi, facem tot felul de lucruri împreună și, în general, o sfătuiesc cu tot ceea ce înseamnă creșterea copilului și, mă rog, lucruri de care are nevoie sau cu probleme cu care se confruntă. Încerc să îi dau sfaturi și să îi fac viața un pic mai ușoară. Am stat în umbra ei toată copilăria. Toată copilăria mea am vrut să fiu ea”, a mai adăugat Ilinca Vandici.

Unde a studiat Ilinca Vandici

A studiat la Facultatea de Management și Marketing, în cadrul Universității Româno-Americană, din București. Are un master în Managementul strategic al firmei.

„Îmi folosește, pentru că mă organizez foarte bine și îi organizez și pe alții și știu cum să fac să fie toată echipa fericită”, a mai spus Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici, despre copilul ei, Zian: „Iubitul, regele, dragostea, viața, inima”

Ilinca Vandici a declarat că îl iubește foarte mult pe Zian, copilul ei în vârstă de trei ani. De asemenea, a dezvăluit și care este motivul pentru care nu își mai dorește un alt copil.

„Prințu` lu` mama, prințu` lu` tata. Iubitul, regele, dragostea, viața, inima, sufletul, raza de soare, sorele întreg, universul, planetele, ce vreți voi. Asta reprezintă Zian pentru mine și da, o spun cumva cu zâmbetul pe buze, ca să fiu amuzantă, dar real chiar asta simt pentru el. Acesta este și motivul pentru care nu îmi mai doresc alt copil.

Nu aș ști să împart dragostea asta și nu aș vrea să îi răpesc lui Zian nici măcar o fărâmă din tot ce îi ofer în momentul ăsta în viață. Consider că e important și consider că fiecare este făcut să facă ceva în lumea asta. Mi se pare că avem o relație extraordinară.”, a spus Ilinca Vandici, în cadrul aceluiași vlog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *