Prima pagină » Cancan » Totul despre Elena Boncea: Loredana Groza are o fiică superbă care a fost botezată de Florin Călinescu

Totul despre Elena Boncea: Loredana Groza are o fiică superbă care a fost botezată de Florin Călinescu

16 apr. 2021, 14:02,
BZI.ro, în Cancan

Mama ei este o artistă care nu mai are nevoie de nicio prezentare, însă Elena Boncea, frumoasa fiică pe care o are Loredana Groza, apare destul de rar în prim-plan. Nu i-a călcat pe urme mamei, însă putem spune că lucrează în branșă. Elena Boncea este producător muzical la un post de radio din Capitală. De asemenea, din 2019, tânăra trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu artistul Jean Gavril.

Pe Loredana Groza o cunoaște toată lumea, aceasta fiind una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Cu toate acestea, puțini știu cum arata fiica acesteia, care va împlini 23 de ani în această vară. Elena Boncea, care are același zâmbet ca mama ei, s-a născut la o lună după căsătoria artistei cu producătorul de film Andrei Boncea. Mai mult, ea are un naș de botez celebru în România, acesta fiind nimeni altul decât Florin Călinescu. Cele două au o relație extrem de frumoasă, Elena apărând de-a lungul timpului în multe filmări ale mamei sale.

Elena Boncea – Loredana Groza se poate mândri cu o asemena fiică

Nu există niciun dubiu că frumusețea se transmite pe linie maternă în familia Loredanei Groza. Și mama artistei are trăsături frumoase, iar același lucru se poate spune și despre fiica acesteia. Mai mult, Elena Boncea este copia fidelă a mamei sale, însă în varianta brunetă. Totuși, deocamdată, tânăra este mai puțin îndrăzneață din punct de vedere vestimentar. Ea este cu mult mai temperată decât mama ei, care face paradă cu ținute care mai de care mai sexy pe rețelele de socializare.

Elena Boncea vârstă

După cum aminteam, fiica Loredanei Groza a venit pe lume la o lună după căsătoria artistei cu Andrei Boncea. Pentru Elena Boncea, data nașterii este o zi cu rezonanțe istorice – Ziua Franței. Așadar, tânăra s-a născut pe 14 iulie 1998, iar peste trei luni va împlini frumoasa vârstă de 23 de ani. Oricum, Loredana Groza nu scapă niciun prilej să-și laude fiica, și asta pe bună dreptate.

„Orice mamă se mândrește cu puiul ei, dar pe bune cum aș putea să nu fiu??”, scria la un moment dat Loredana pe Instagram, în dreptul unei poze cu fiica sa.

Elena Boncea iubit

În prezent, fiica celebrei Loredana este o tânără superbă și discretă totodată, deoarece nu-i place să se afișeze ostentativ în public. Mai mult, până și contul de Instagram nu a fost cunoscut multă vreme. Totuși, de aproape doi ani, Elena Boncea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu artistul Jean Gavril, celebru pentru piesa „Oh, Ramona” din coloana sonoră a filmului cu același nume. Însă relația lor a debutat profesional la început, Elena Boncea fiind mai întâi producător pentru Jean Gavril. dar lucrurile au evoluat într-o altă direcție și astfel s-a înfiripat ceva între ei. La un moment dat, Elena i-a compus și o poezie iubitului:

„Unde e iubirea ce mi-ai promis, s-a pierdut undeva pe la tine între tocuri? / M-am săturat, dar cât să te cerţi / Gustă-ţi cuvintele înainte să arunci cu săgeţi / Cât de naiv, să te iubesc / Cu un clipit din gene îmi schimbi întregul univers / Fericirea, fericirea mea n-a fost nicicând mai tristă, iubire / Nici adevărul, adevărul tău n-a fost nicicând prea sincer / Aşa că spune-mi te rog! Unde-i iubirea ce mi-ai promis / S-a pierdut undeva pe la tine între tocuri? / Şi fericirea de care mi-ai zis / Mi-ai spart sufletul în o mie de cioburi.”

În altă ordine de idei, Elena Boncea are o carieră promițătoare, iar Loredana Groza nu poate decât să se mândrească cu o asemena fiică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *