Prima pagină » Magazin » Totul despre dezinfectantii pentru maini, de la mic la mare
Totul despre dezinfectantii pentru maini, de la mic la mare

Totul despre dezinfectantii pentru maini, de la mic la mare

18 feb. 2021, 10:58,
în Magazin

Inca din Evul Mediu, omenirea a cautat cele mai bune metode pentru a se proteja contra molimelor, maladiilor si pandemiilor, care, nu doar o singura data, au maturat globul pamantesc, luand nenumarate vieti. Chiar si in prezent, pandemia de coronavirus ne demonstreaza, din nou, cat de susceptibila este specia noastra la actiunea microorganismelor. Avand o prezenta globala (redusa doar in regiunile australe), COVID-19 a schimbat pentru totdeauna modul in care interactionam si in care ne protejam de agentii patogeni.

Prin urmare, folosirea celor mai eficiente arme contra acestor microorganisme este cruciala pentru evolutia umana, astfel ca, in “arsenalul” zilnic, si-au gasit cu usurinta loc masca de protectie, dar si diverse solutii pentru dezinfectarea mainilor sau suprafetelor. Asadar, in prezentul context, folosirea unor dezinfectanti pentru maini de calitate asigura atat eliminarea bacteriilor, virusurilor sau altor microorganisme, cat si evitarea propagarii acestora de la o persoana la alta.

Cu toate ca apa si sapunul sunt aliati de incredere in aceasta lupta, uneori, accesul la acestea poate fi ingreunat din diverse motive, astfel ca produsele de dezinfectare pentru maini sunt recomandate pentru folosirea imediata, oferind o metoda de protectie eficienta si rapida! De la geluri pana la solutii lichide, al caror ingredient activ este pe baza de alcool, acesti dezinfectanti pentru maini asigura protectie in orice mediu, fiind folositi atat pentru uz personal, cat si in administratia publica, in domeniul medical, in institutiile publice sau private etc.

De aceea, pentru a fi mereu in siguranta, iti recomandam Dezinfectanti.ro, companie autohtona care produce si comercializeaza dezinfectanti pentru maini sau suprafete, cu efect testat si avizat de catre organismele competente. Dezinfectantii 5K au actiune rapida, dovedindu-si eficienta in doar 30 de secunde contra unei palete de microorganisme, care include virusuri, bacterii, fungi. Sunt ideali pentru dezinfectarea mainilor si a tegumentelor prin frecare.

dezinfectanti pentru maini

Mai mult, acestia isi pastreaza eficienta atat in conditii de curatenie, cat si de murdarie (maini murdare). Spre exemplu, nu trebuie sa fim curati pe maini inainte de a-i folosi, pentru a elimina virusurile, fapt ce diferentiaza dezinfectantii 5K de majoritatea produselor existente pe piata, in special cele pentru publicul larg, care au testata eficacitatea antimicrobiana doar in conditii de curatenie (pe maini curate). Iata doar cateva dintre aceste produse:

Dezinfectanti pentru maini 5K – 1L

Produsul este ideal pentru folosirea zilnica, dispunand de un pulverizator “fine mist”, care asigura imprastierea solutiei pe toata suprafata tegumentelor in mod egal, fara a evita anumite zone. Dimensiunile sale il recomanda atat pentru uz casnic, cat si la birou, fiind, de asemenea, potrivit pentru pastrarea in masina, pentru asigurarea protectiei ori de cate ori iesim la cumparaturi sau ne intoarcem din vizite.

Dezinfectant pentru maini 5K – 50ml

Avand o dimensiune redusa, poate fi purtat oricand in buzunar sau in poseta, asigurand astfel protectie indiferent de mediu! Produsul are un sprayer performant, care lanseaza pe maini o perdea fina de dezinfectant.

Dezinfectanti pentru maini 5K – 3L

Design-ul de tip “bag in box” este prietenos cu mediul, asigurand atat amenajarea, cat si depozitarea facila a acestuia. Avand un robinet incorporat, acest produs este ideal pentru birouri, receptii, scoli, spitale sau alte medii cu activitate intensa!

Toate produsele de pe Dezinfectanti.ro sunt avizate de catre autoritatile competente si au un efect puternic fungicid, bactericid si virucid. Mai mult, dezinfectantii 5K contin emolienti de calitate, care protejeaza pielea impotriva deshidratarii, ceea ce ii face ideali pentru utilizari frecvente.

De asemenea, acestia nu lasa pielea lipicioasa dupa utilizare, avand in acelasi timp un parfum placut si subtil de portocale. Pentru mai multe informatii, dar si pentru a vedea gama completa de dezinfectanti pentru maini, consulta magazinul online dezinfectanti.ro!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *