Prima pagină » Cancan » Toto Dumitrescu, fiul marelui fotbalist, s-a afișat pentru prima oară cu iubita sa. Cine este tânăra

Toto Dumitrescu, fiul marelui fotbalist, s-a afișat pentru prima oară cu iubita sa. Cine este tânăra

02 iul. 2021, 12:31,
BZI.ro, în Cancan

Toto Dumitrescu s-a afișat pentru prima oară cu iubita sa Alexandra. Fostul concurent de la “Te cunosc de undeva” a postat în mediul online câteva imagini din vacanța petrecută alături de iubita lui in Zanzibar.

Cu toate că multă lume ar fi crezut că fiul lui Ilie Dumitrescu este singur, iată că acesta s-a decis să își facă publică relația.

Toto Dumitrescu s-a afișat cu iubita

Tânărul actor, a petrecut o vacanța de neuitat în Zanzibar alături de iubita lui Alexandra. Dovadă stau imaginile postate de către acesta pe Instagram.

Cei doi se distrează mai mult ca oricând și se iubesc nespus, cel puțin asta putem vedea de pe chipurile lor zâmbitoare. Toto a recunoscut mereu faptul că a avut o copilărie și o adolescență așa cum și-a dorit și nu a fost niciodată împins de la spate de tatăl lui pentru a se apuca de fotbal.

” Tata nu m-a încurajat niciodată cu fotbalul, ci cu actoria. La serbarea din clasa a II-a am primit critici pozitive și lucrul acesta mi-a deschis o idee. M-a făcut să merg mai departe.

Am plecat la Londra pentru că sunt oportunități mai mari, oamenii sunt mai serioși, iar banii sunt mai mulți. Am fost mereu creativ. Am jucat și fotbal în curtea școlii cu Ianis Hagi.

Mi-a plăcut fotbalul, dar dacă tata nu m-a încurajat, poate a fost mai bine așa, nu regret meseria pe care am ales-o”, a mărturisit Toto Dumitrescu.

Fiul fotbalistului a trecut prin mai multe decepții în dragoste, însă acum se pare că soarele a răsărit și pe strada sa.

„Am avut multe decepţii în dragoste. Am fost supus durerii. Am avut o prietenă mai mare ca mine. M-a părăsit, mi s-a rupt pământul de sub picioare. Nu am mâncat, am vrut să merg la sală, dar din cauză că nu am mâncat am căzut.

M-a ajutat familia, m-a încurajat şi m-a sfătuit să nu mă întorc, dar era foarte greu că eu eram foarte îndrăgostit. Ea era mai mare cu 2-3 ani. Lipsa de libertate, probabil, a făcut-o să vrea să experimenteze. Ea avea 18 ani, eu eram mult prea mic”, a mărturisit actorul.

Toto Dumitrescu a fost prins conducând sub influența substanțelor psihoactive

Fiul lui Ilie Dumitrescu a fost prins drogat la volan. Tânărul de 22 de ani a fost depistat la intersecția dintre Bd. Pache Protopopescu și Bd. Ferdinand, în timp ce se deplasa pe drumurile publice, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive.

În noaptea de 4/5 septembrie a.c., începând cu ora 23.00, polițiștii Brigăzii Rutiere au acționat pe principale artere din municipiul București pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță rutieră, reducerea riscului rutier în rândul participanților la trafic și combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența substanțelor psihoactive sau a băuturilor alcoolice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *