Prima pagină » Titlurile zilei » Tot showbiz-ul este așteptat la nunta anului de la Iași! Fiul uneia dintre cele mai cunoscute creatoare de modă din România se căsătorește! Cine este frumoasa pe care a ales-o?

Tot showbiz-ul este așteptat la nunta anului de la Iași! Fiul uneia dintre cele mai cunoscute creatoare de modă din România se căsătorește! Cine este frumoasa pe care a ales-o?

06 oct. 2020, 02:00,
Vlad Rotaru în Titlurile zilei

Eveniment marcant în familia creatoarei de modă Irina Schrotter. Fiul său, Jean Mark Schrotter, în vârstă de 26 de ani, se va căsători în cursul săptămânii viitoare cu Teodora Georgiana Drăjneanu, 27 de ani. Cei doi tineri sunt împreună de mai mulți ani, iar săptămâna viitoare vor spune DA în fața Ofițerului de Stare Civilă din municipiul Iași

Nuntă mare în familia creatoarei de modă Irina Schrotter. Fiul acesteia, Jean Mark Schrotter, se va căsători în cursul săptămânii viitoare cu Teodora Georgiana Drăjneanu. Fiul cuplului Irina și Zaharia Schrotter a ales data de 10 octombrie 2020 pentru a se căsători cu aleasa inimii în municipiul Iași. Jean Mark Schrotter și Teodora Georgiana Drăjneanu sunt împreună de mai mulți ani, s-au școlit în străinătate, iar acum au ales să se căsătorească în orașul natal.

Fiul creatoarei de modă Irina Schrotter și viitoarea soție au studiat peste hotare

Evenimentul marcant din familia creatoarei de modă Irina Schrotter a fost stabilit de ceva vreme. Data aleasă a fost în preajma hramului Cuvioasei Parascheva din municipiul Iași, mai precis 10 octombrie 2020. Teodora Georgiana Drăjneanu, 27 ani, a studiat la Colegiul „Costache Negruzzi” din municipiul Iași. Ulterior, viitoarea doamnă Schrotter a studiat la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, unde a absolvit Facultatea de Drept, dar obținut și o bursă Erasmus la Universitatea „Aristotel” din Salonic, Grecia. De asemenea, Teodora Georgiana Drăjneanu a urmat cursurile unui master la Școala de Economie și Științe Politice din Londra. După studii, aceasta a lucrat ca intern la Curtea de Justiție a Uniunii Europene, dar și la Ministerul Afacerilor Externe. În prezent, aceasta lucrează ca jurist la o societate din municipiul Iași, dar are și un PFA.

Studii în Elveția pentru moștenitorul familiei Zaharia și Irina Schrotter

Jean Mark Schrotter a studiat de asemenea la Colegiul Național „Costache Negruzzi”. Tânărul din familia Schrotter a fost și olimpic la Limba și literatura română. Ulterior, acesta a studiat în străinătate la Școala American din Lugano, Elveția. Tânărul a studiat și la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), specializându-se pe Analiza și soluționarea conflictelor. Acum, cei doi tineri se vor căsători în fața Ofițerului de Stare Civilă, după care va urma o petrecere privată.
Contactată telefonic, creatoarea de modă Irina Schrotter a refuzat să ofere detalii despre evenimentul pe care îl va avea în familie în cursul săptămânii următoare.

„Nu știu despre ce vorbiți și nu dau asemenea detalii niciodată”, a spus sec Irina Schrotter.

Probleme mari pentru Irina Schrotter și soțul său în ultimii ani. Afacerile s-au dus de râpă

Creatoarea de modă Irina Schrotter a candidat la Primăria Iași la alegerile locale din 2008, de unde s-a retras în timpul cursei electorale. Aceasta a fost implicată în diverse afaceri scandaloase alături de personaje dubioase. Anul trecut a ajuns chiar să fie executată silit pentru că nu a plătit ratele la un autoturism de teren. În urmă cu mai mulți ani, Federația Patronatelor din Industriile Creative, gestionată de Irina Schrotter, a achiziționat un autoturism de teren marca Citroen C4 Cactus prin sistem leasing. După o perioadă în care nu și-a mai onorat obligațiile financiare, firma de asigurare a demarat demersurile legale pentru a recupera un debit de circa 10 mii euro.

În plus, în ultimii ani, familia Schrotter a intrat chiar și în atenția Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Crimă Organizată și Terorism. Ancheta a vizat afacerile derulate de zeci de firme ale căror asociați au fost sau sunt în continuare Zaharia Schrotter, Irina Schrotter și afaceristul scandalagiu Sorin Ionescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *