Prima pagină » Economic Local » Tot mai multe persoane surprinse cu droguri în zona Copou
Tot mai multe persoane surprinse cu droguri în zona Copou

Tot mai multe persoane surprinse cu droguri în zona Copou

22 ian. 2020, 04:00,
Vlad Alexa, în Economic Local

Oamenii legii surprind tot mai multe persoane având asupra lor substanțe interzise, de cele mai multe ori droguri etnobotanice. În ultimele zile au fost depistați zeci de tineri sub influența acestor substanțe, având un comportament suspect, lucru care a atras atenția polițiștilor locali.

„A fost depistat un alt caz de consum de produse etnobotanice de către polițiștii locali din cadrul Serviciului 2 Poliție Locală, care, în timp ce efectuau activități de menținere a ordinii și liniștii publice în zona Codrescu, l-au depistat pe numitul H.R., cu domiciliul în județul Vaslui, care avea asupra sa un pliculeț de staniol cu un produs vegetal de culoare verde-oliv, cu miros înțepător”, au declarat oficialii Poliției Locale Iași.

Verificările sunt continuate de polițiștii de la BCCO

Astfel de situații sunt întâlnite zilnic pe raza orașului, mai ales pe timpul nopții în zona campusurilor universitare din Iași. Substanța descoperită asupra tânărului respectiv a fost trimisă Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate și Terorism pentru verificări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *