Breaking News
Iată un altfel de antreu pentru masa de Revelion! Tortul sărat va face senzaţie în mod sigur!
Ingrediente:
- 1 clătită sărată
- 600 g cremă de brânză
- 400 g cremă de unt cu smântână
- 150 g somon
- 1 legătură mărar
- 1 legătură pătrunjel
- 1 legătură ceapă verde
- 50 g nuci zdrobite
- 100 g măsline feliate
- 5-6 roşii uscate,tăiate
- 2 ouă fierte,feliate
Pentru decor:
- pătrunjel tocat
- nuci zdrobite
Mod de preparare:
Amesteci crema de brânză cu crema de unt cu smântână până la omogenizare şi o împarţi în două cantităţi egale. Aşezi o clătită sărată într-o formă de tort cu pereţi detaşabili. Adaugi jumătate din crema de brânză şi o nivelezi.
Presari ceapa verde, mărarul şi pătrunjelul tăiate fin. Aşezi din loc în loc bucăţile de somon, presari nucile, măslinele, roşiile uscate şi feliile de ouă. Torni restul de cremă şi o nivelezi. Dai la frigider 2 ore, detaşezi pereţii şi decorezi, după imaginaţie, cu pătrunjel tocat şi nuci zdrobite.