Pentru că foarte multe persoane adoră celebra prăjtură Kinder Pingui, este esențial să știi cum se face un tort după aceasta, fără coacere.
Pentru că este atât de iubită, acest tort este perfect pentru zilele de naștere din familie sau pentru un moment de răsfăț cu ceva dulce.
Rețeta pentru tort Kinder, fără coacere
Pentru blat vei avea nevoie de 350 grame de biscuiți populari sau digestivi și de 200 grame de unt cu minim 82% grăsime. Pentru cremă ai nevoie de 4 gălbenușuri, de 150 grame de zahăr, de 550 ml de lapte, de 65 grame de făină, de esență de vanilie după gust și de 100 grame de unt, la temperatura camerei.
Pentru crema de cacao vei avea nevoie de 100 grame de zahăr, de 1 ou, de 100 ml lapte, de 35 grame de cacao neagră, de 200 grame de unt și de 2 linguri de nutella. De asemenea, pentru decor, vei avea nevoie de 400 ml de frișcă lichidă și de orice altceva preferi pe el, fructe, sau ornamente comestibile.
Începe prin a sfărămița biscuiții cu ajutorul unui robot de bucătărie sau cu un sucitor. După ce i-ai sfărămițat, amestecă-i cu untul topit și pune compoziția într-o tavă specifică, de tort. Se presează foarte bine cu o lingură sau cu un alt instrument, astfel încât să fie toată suprafața nivelată. Pune-l apoi în frigider, cât să se întărească.
Pentru a prepara crema de vanilie, mixează bine gălbenușurile cu zahărul, până când se albesc. Adaugă făină treptat și amestecă din nou, până la omogenizare. Pune apoi laptele încălzit în prealabil puțin cțte puțin, iar după ce s-a încorporat, pune toată compoziția pe foc mic. Se adaugă esența de vanilie și se amestecă frecvent, cu ajutorul unei spatule, până când se îngroașă. Se ia apoi de pe foc și se pune la rece, cu o folie pe ea.
Cum termini acest tort delicios
Pentru a prepara crema de cacao, amestecă zahărul împreună cu ea, apoi adaugă și oul și amestecă până la omogenizare. Se pune și lapte cald, și se amestecă din nou. Compoziția obținută se pune pe foc mic și se amestecă până când se îngroasă.
Se ia de pe foc și se pune crema într-un bol, apoi se lasă la răcit și după câteva minute se adaugă untul rece, tăiat în cuburi. Amestecă acum cu ajutorul unui mixer, până când obții o cremă omogenă, apoi adaugă și lingurile de nutella și omogenizează din nou.
Se pune crema obținută anterior peste blatul făcut din frigider și se nivelează uniform, apoi se pune din nou la frigider ca să se întărească crema de cacao. Adaugă apoi unt și în crema de vanilie și mixează până la omogenizarea acesteia.
Se pune și crema de vanilie în forma de tort și se întinde uniform cu ajutorul unei spatule. Lasă apoi tortul în frigider pentru minim 1 oră. Se îndepărtează apoi marginile formei de tort și se pune frișca bătută și orice alte decorațiuni dorești, după bunul plac. Important de menționat este că frișca trebuie să stea minim o seară în frigider, înainte de folosire.
Un tort Kinder, fără coacere este ideal pentru orice zi de naștere, întrucât este foarte delicios și rapid de făcut și va fi adorat de către cei mici.