Prima pagină » Culinar » Tort aniversar, tort pentru bărbați. Cele mai dulci surprize 

Tort aniversar, tort pentru bărbați. Cele mai dulci surprize 

23 feb. 2022, 12:24,
BZI.ro, în Culinar

Tort aniversar, tort pentru bărbați surprinde-ți persoana dragă cu cele mai frumoase rețete de dulciuri și deserturi. 

Surprizele se țin lanț, mai ales în această perioadă a anului. Încărcate de iubire și pasiune, momentele alături de persoana iubită sunt esențiale pentru a-ți arăta simpatia, aprecierea și respectul față de jumătatea ta. 

tort cu fructe si cu frisca

Pentru a orna cel mai gustos tort într-un mod deosebit, compoziția cremei trebuie să fie moale și cremoasă, iar gustul dulce – acrișor pentru a impresiona bărbatul din viața ta.

Tort aniversar, tort pentru bărbați, cadouri la minut 

Firi puternice și temperamentale, bărbații sunt ușor de impresionat cu gesturi mici și din suflet pentru a se simți mereu îndrăgostiți ca in primele zile. Cea mai simplă modalitate de a-i arăta bărbatului de lângă tine că este iubit, fără prea mult efort, este prepararea unui tort aniversar, tort pentru bărbați care cu siguranță îl va impresiona. La o masă festivă sau pentru a celebra un moment special, nu vei da greș cu această rețetă simplă de tort. 

Este una dintre cele mai ascunse secrete, atent păstrate de maeștrii cofetari pentru că nu conține deloc zahăr. Este un tort aniversar potrivit pentru a impresiona bărbatul din viața ta. Pentru blat avem nevoie de de 5 ouă, 150 ml lapte, 5 linguri cu vârf de făină, 2 linguri ulei de cocos, 150 g afine proaspete, 2 banane bine coapte, 5 g praf de copt. Crema este ușor de gătit, cu ingrediente simple și la îndemâna oricui.  200 g brânză mascarpone, 200 g iaurt gras, 2 linguri zeamă de lămâie și 2 – 3 lingurițe de miere, amestecate, formează cea mai cremoasă, fină și delicată umplutură pentru un tort aniversar, tort pentru bărbați. 

tort aniversar cu fructe

Cea mai simplă modalitate de a-i arăta bărbatului de lângă tine că este iubit, fără prea mult efort, este prepararea unui tort aniversar, tort pentru bărbați care cu siguranță îl va impresiona

Blatul este unul moale, de la banane, și nu mai trebuie însiropat. Albușurile se separă de gălbenușuri  și se bat bine până când devin spumă. Se amestecă făina cernută cu praful de copt, gălbenușurile și laptele ușor cald. Aceste ingrediente se mixează bine până când devin omogene. Cu mișcări circulare de jos în sus se încorporează spuma de albușuri. 

Se pisează bananele și se amestecă cu uleiul de cocos. Se adaugă peste crema deja formată și se învârte ușor pentru a nu pierde din textura fină și pufoasă a blatului de tort. 

Compoziția se bagă la cuptor pentru 30 – 40 de minute la o temperatură controlată de 17, de grade. Specialiștii recomandă ca forma vasului să fie rotundă. 

tort de fructe

Marginile unui tort se pot orna cu miez de nucă fin măcinată, fulgi de migdale, fulgi de cocos sau fructe de sezon care să dea o pată de culoare

Ornarea tortului, cea mai ușoară și mai simplă metodă de a impresiona

Pentru a  într-un mod deosebit, compoziția cremei trebuie să fie moale și cremoasă, iar gustul dulce – acrișor pentru a impresiona bărbatul din viața ta.

Se amestecă brânza mascarpone cu iaurt, zeama de lămâie și mierea. Se bagă la rece pentru 30 de minute. După ce blatul s-a copt, se scoate la răcit și se poate orna în cele mai creative moduri. Blatul se poate tăia de la jumate, pe orizontală, iar între straturi se adaugă crema rece.

tort cu crema si fructe de padure

Pentru un gust puternic și sățios, trucul din bucătăria pasionaților de deserturi este ca fructele din compoziție sau pentru ornat să fie lăsate pentru câteva minute în lapte cald

Pentru un gust puternic și sățios, trucul din bucătăria pasionaților de deserturi este ca fructele din compoziție sau pentru ornat să fie lăsate pentru câteva minute în lapte cald. În acest fel vor fi mai fragede și mai dulci. Torturile sunt prăjiturile îndrăgite de toată lumea. Gustul fin și cremos definește experiența gastronomică inedită. 

Marginile unui tort se pot orna cu miez de nucă fin măcinată, fulgi de migdale, fulgi de cocos sau fructe de sezon care să dea o pată de culoare. Specialiștii cofetari recomandă alegerea unui model minimalist, simplu și rapid pentru a decora desertul unui eveniment reușit pentru a impresiona persoana iubită cu un tort aniversar, tort pentru bărbați. 

 


Tort de biscuiți din copilărie: Rețeta bunicii pentru un desert perfect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *