Prima pagină » International » Tornadă puternică în Germania. Orașul Kiel devastat – FOTO, VIDEO

Tornadă puternică în Germania. Orașul Kiel devastat – FOTO, VIDEO

30 sept. 2021, 12:34,
în International

Nordul Germaniei a fost lovit ieri, 29 septembrie 2021, de o tornadă puternică. Mai multe persoane au fost rănite iar acoperișurile caselor au fost luate de furtuna puternică.

Martorii au dat declarații și au împărtășit imaginile apocaliptice din orașul Kiel.

Tornadă puternică în orașul Kiel, Germania

Autoritățile au informat joi dimineață, 30 septembrie 2021, faptul că în nordul Germaniei, în orașul Kiel, o furtună puternică s-a dezlănțuit, făcând multiple victime și pagube materiale.

”Aşa ceva este absolut imposibil de prognozat”, a declarat meteorologul Sebastian Wache pentru DPA, adăugând că tornada s-a format la periferia oraşului Kiel.

Pompierii au declarat că 4 victime au fost grav rănit iar trei au suferit răni moderate. În principiu, majoritatea acestora au fost accidentate din cauza obiectelor luate de vântul puternic.

Imaginile din media și clipurile video arată o situație dramatică, oamenii încercând să se pună la adăpost. Mai mulți martori au afirmat faptul că imaginile cu oameni răniți cerând ajutor, copaci la pământ și case fără acoperiș erau demne de scenarii apocaliptice.

”O mulţime de (obiecte) zburau în jur”, a relatat un angajat al unui restaurant din apropiere, adăugând că evenimentul ”a afectat emoţional pe toată lumea”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *