Prima pagină » Cancan » Tora Vasilescu, la un pas să fie părăsită de soț! Cum au trecut cei doi peste infecția cu Covid-19

Tora Vasilescu, la un pas să fie părăsită de soț! Cum au trecut cei doi peste infecția cu Covid-19

22 mart. 2022, 16:24,
în Cancan

Tora Vasilescu și soțul acesteia, Alain Vrdoljak, au fost la un pas de despărțire, iar anul trecut au fost amândoi infectați cu Covid-19. Acestia au trecut cu bine peste ambele impedimente, deși actrița a rămas cu cu o respirație îngreunată din cauza virusului.

Vedeta este una din cele mai apreciate actrițe din România. Steaua scenei din Romania a fost premiată de trei ori cu Premiul pentru Interpretare al Uniunii Cineaștilor din România. Tora Vasilescu a câștigat de asemenea și premiul pentru Cel mai bun rol secundar feminin în „Șobolanii roșii”.

Tora Vasilescu convinsă de soț să se pensioneze

Tora Vasilescu este căsătorită cu Alain Vrdoljak, acesta fiind de origine croată. Cu ani în urmă, cei doi au fost la un pas de despărțire. Soțul actriței a vrut să părăsească căminul conjugal deoarece se simțea neglijat. Aceasta i-a oferit un motiv întemeiat să nu o facă, acela că în grădina Buftea se găsesc legume bio. După ce aceasta a renunțat la actorie, și-a dedicat timpul grădinăritului, activitatea făcând-o fericită. Vedeta a declarat că lucrează singură 3500 metri. Doamna scenei din Romania a mai menționat că soțul a fost cel care a convins-o să se retragă la vârsta de 50 ani din teatru.

„Soţul meu e foarte comod şi mă face mereu masochistă că muncesc atât de mult ca să-şi scuze conştiinţa.  Dar e un mare sprijin. Aş vrea ca multe femei la vârsta mea să aibă un soţ ca al meu.”, a declarat Tora Vasilescu.

De curând, actrița a fost prezentă la emisiunea iUmor, unde a vorbit despre diferențele dintre bărbați și femei. Aceasta a explicat cum femeile sunt mai visătoare, dar pot face mai multe lucruri în același timp, față de bărbați care sunt mai organizați. La sfârșit, Mihai Bendeac i-a spus actriței că ar fi o mare bucurie să o vadă din nou pe scena teatrului românesc chiar dacă a ieșit la pensie. Însă, actrita a declarat că: „În nimicnicia mea, mă gândesc că actorii care ies la pensie și care nu mai știu să facă altceva, fac teatru”.

Clipe cumplite pentru actriță

Anul trecut, celebra actriță s-a confruntat cu virusul Covid-19. Deși locuiește la curte, departe de aglomerația orașului, aceasta totuși s-a îmbolnăvit. Tora a declarat că nu știe cum a reușit să se infecteze deoarece majoritatea mâncării este rodul muncii sale, din propria grădină. Pe lângă asta, vedeta a mai menționat și faptul că a urmat cure de vitamine și vaccinuri naturale. Actrița crede că e posibil ca soțul ei să fi luat de la o ieșire cu un prieten.

„Am luat coronavirusul de la soțul meu, deși ne-am protejat cum am putut mai bine. Dar soțul meu s-a dus la un prieten să bea o cafea, a cărui soție era răcită, iar noaptea a făcut temperatură de 38.”, a declarat Tora Vasilescu.

Din fericire, nu a fost nevoită să meargă la spital, făcând o formă ușoară. Si-a pierdut gustul, mirosul și a avut febră, dar nu mare. Alături de soțul ei au urmat o lună de oxigenoterapie, la o clinică specializată, după ce a fost testată negativ cu Covid-19. Totuși, chiar și după acest tratament, actrița a rămas cu o respirație îngreunată.

Deși Tora Vasilescu și soțul acesteia s-au confruntat cu Covid-19, cei doi au trecut cu bine și peste acest impediment. Cei doi sunt extrem de fericiți împreună și au o căsnicie frumoasă, bucurându-se de fiecare clipă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *