Prima pagină » Magazin » Topul zodiilor in functie de energia sexuala data de astre
Topul zodiilor in functie de energia sexuala data de astre

Topul zodiilor in functie de energia sexuala data de astre

19 mart. 2012, 10:29,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:276315;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}
Unele zodii sunt mereu dornice de sex si stiu cum sa trezeasca dorinta partenerului. Alte zodii au o sexualitate mai cumpatata si nu permit instinctelor sa ia decizii in locul ratiunii. Totul depinde de energia sexuala cu care astrele incarca fiecare zodie in parte. E timpul sa afli cat de accentuata e latura ta sexuala, in functie de zodia in care te-ai nascut. Descopera si ce anume te incarca cu energie sexuala!
Iata topul zodiilor in functie de energia sexuala!
1. Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Dintre toate semnele zodiacale, Scorpionul este cel mai erotic, iar daca nu invata sa-si canalizeze cum trebuie energia sexuala, acest nativ poate frange multe inimi. Sexul ti se pare la fel de important precum oxigenul si reprezinti o tentatie pentru orice barbat care te priveste. Intr-o relatie, stii cum sa mentii vie flacara pasiunii pentru ca esti o amanta desavarsita, care face sex de fiecare data in alt stil si cu alta miza.
2. Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Ai o energie sexuala tare inflacarata. Cei din jurul tau pot vedea cu ochiul liber scanteile pe care le emani. Latura ta sexuala este foarte puternica datorita pozitiei tale pe primul loc in zodiac. Intotdeauna reusesti sa-ti faci partenerul sa zambeasca satisfacut si il determini sa te doreasca si mai tare.
3. Taur (21 aprilie – 21 mai)
Debordezi de energie si esti mereu pregatita pentru un maraton sexual! In pat ai o atitudine relaxata, gesturi foarte senzuale si vrei sa profiti de fiecare secunda. Nu te grabesti sa atingi orgasmul. Ai puterea sa te abtii si poti acumula foarte multa tensiune sexuala, iar cand, intr-un final, o eliberezi, te bucuri de orgasme explozive.
4. Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)
Relatia ta cu sexul este una plina de entuziasm si picanterii. Energia sexuala pe care o emani este 100% pozitiva! Cand te lasi prada instinctelor sexuale simti ca te revigorezi. Adori sa experimentezi lucruri noi si nu ai nicio teama sau retinere in plan sexual. Stii cum sa te bucuri de fiecare clipa de intimitate impreuna cu iubitul tau.
5. Rac (22 iunie – 21 iulie)
Desi pari inocenta la prima vedere, energia ta sexuala este foarte puternica! Sentimentul de iubire este cel care iti descatuseaza instinctele. Sexualitatea ta este mai eleganta decat a altor zodii si adori sa-ti folosesti privirea si vocea cand seduci.
6. Leu (22 iulie – 22 august)
Astrele te-au inzestrat cu un narcisism care, in plan sexual, te incarca cu energie! Iti adori trupul si vrei sa fii admirata si rasfatata in asternut de barbatul de langa tine. Cel mai mult conteaza ca acesta sa-ti arate cat de mult te doreste, iar tu te vei topi de placere.
7. Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)
Energia ta sexuala este alimentata de placerea pe care i-o oferi iubitului tau. Dorinta ta secreta este sa elimini competitia din joc si sa fii perceputa drept o zeita a sexului. La inceput atragi barbatii cu firea ta gingasa, dar mai apoi iti descatusezi latura plina de fantezie.
8. Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Energia ta sexuala penduleaza de la extreme pozitive, la extreme negative, deoarece starea ta de spirit tinde sa oscileze, nu sa ramana constanta. Partenerul tau nicidata nu stie cand vei erupe ca un vulcan si cand te vei transforma intr-un sloi de gheata. Foloseste-ti imaginatia ca sa-ti stimulezi energia sexuala.
9. Fecioara (23 august – 22 septembrie)
Viata ta sexuala penduleaza intre perioade de abstinenta si perioade in care sexul este la ordinea zilei. Nu se stie de ce energia ta sexuala fluctueaza atat de mult. Cert este ca pui multi barbati pe jar cu firea ta indecisa. Iti place sa tachinezi, iar asta iti trezeste dorinta.
10. Pesti (19 februarie – 20 martie)
Energia ta sexuala e influentata mai mult de catre ceilalti. Ti-e greu sa o controlezi singura. Atunci cand esti inconjurata de admiratori sau ai un iubit care te rasfata, te simti cel mai bine in pielea ta si debordezi de energie sexuala. Iti place sa primesti multa atentie.
11. Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)
Energia ta sexuala este foarte complexa, depinde de multi factori, si de aceea poate fi destul de greu sa o canalizezi catre propria placere. Ai nevoie de un partener pe care sa-l respecti, in primul rand, si care sa stie sa te incite mental si, mai apoi, fizic, pentru a te aduce la extaz.
12. Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Placerea fizica este cea care iti hraneste energia sexuala. Cu cat te simti mai bine in timpul sexului, cu atat vei ravni dupa mai multe partide. Orgasmul este foarte important pentru tine si, uneori, tocmai obsesia de a-l avea te tine departe de el si iti stinge dorinta sexuala.
Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`