Prima pagină » Sport » Topul celor mai valoroși fotbaliști români! Răzvan Marin, lider detașat. Cota lui Dennis Man, în scădere
Topul celor mai valoroși fotbaliști români! Răzvan Marin, lider detașat. Cota lui Dennis Man, în scădere

Topul celor mai valoroși fotbaliști români! Răzvan Marin, lider detașat. Cota lui Dennis Man, în scădere

05 iun. 2021, 02:00,
în Sport

Site-ul de specialitate Transfermarkt a actualizat cotele de piață ale fotbaliștilor români! „Tricolorii” din Italia domină în continuare topul celor mai valoroși jucători din țara noastră.
Cota lui Răzvan Marin (25 de ani), om de bază la Cagliari și la echipa națională, este în continuă creștere. Mijlocașul este jucătorul român cu cea mai mare cotă de piață, 15 milioane de euro, cu trei milioane mai mult decât precedenta estimare. Dennis Man și Valentin Mihăilă, fotbaliștii Parmei, îl urmează în acest top.

Topul celor mai valoroși fotbaliști români este condus de Răzvan Marin

Retrogradarea Parmei în Serie B i-a adus lui Dennis Man o scădere de un milion de euro, cota sa ajungând la 10 milioane, în timp ce evaluarea lui Valentin Mihăilă a rămas constantă, 8,5 milioane de euro. Al patrulea cel mai valoros jucător român este Alexandru Mitriță, cu 7 milioane de euro.

Alexandru Cicâldău, mijlocașul Universității Craiova, a beneficiat de o creștere de 500.000 de euro. Astfel, fotbalistul de 23 de ani a ajuns la o cotă de 6,5 milioane, devenind de departe cel mai scump jucător din Liga 1 și al cincilea în topul celor mai valoroși români.
Prestațiile lui Florin Tănase din sezonul recent încheiat, în care a fost cel mai bun marcator din Liga 1, i-au adus o creștere de un milion de euro, cota sa fiind în acest moment de 5 milioane. Darius Olaru și Andrei Burcă sunt alți doi jucători din România care au înregistrat creșteri spectaculoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *