Prima pagină » Lifestyle » Beauty » Topul celor mai in voga modele de unghii!

Topul celor mai in voga modele de unghii!

20 sept. 2017, 12:17,
în Lifestyle
a:3:{s:7:"site_id";i:6;s:6:"old_id";i:50178;s:8:"site_url";s:16:"lifestyle.bzi.ro";}
Manichiura unei femei este printre prioritatile zilnice / saptamanale / lunare in ritualul de frumusete. O femeie ingrijita are o manichiura curata – cel putin asa vad eu lucrurile. Asa cum urmarim tendintele in moda, trebuie sa fim la curent si cu tendintele in frumusete!
Eu sunt adepta manichiurii cu gel si asta din varii motive: 2 ore @Simona ma scutesc de pictura din fiecare seara cu oja, indemanarea in treburile casnice fara grija manichiurii, confortul fizic si psihic intrucat nu imi verific unghiile in fiecare minut sa vad daca sunt curate si perfect aranjate.
Asadar, de-a lungul timpului, am optat pentru manichiuri clasice, in nuante pastelate sau french, cat si imprimeuri grafice, marinaresti sau sugestive (vedeti in imaginile de mai jos).
Te invit sa descoperi in cele ce urmeaza care sunt principalele tendinte in manichiura pentru anul 2017!
#1. NUANTE PASTELATE
Nuantele pastelate au fost incluse si in tendintele din 2016 si raman la fel de populare si in acest an. Asadar, cele mai cautate nuante sunt roz pudrat, turcoaz, bej sau gri. Pe podiumurile internationale, acest tip de manichiura s-a regasit in colectiile Altuzarra si Chanel. Consider ca e o manichiura care se asorteaza cu orice intrucat nuantele nu sunt deloc ostentative si denota eleganta in orice context.
#2. UN ALTFEL DE… FRENCH
Manichiura french este atemporala si cu totii stim asta! Ea se numara printre tendintele din fiecare an, cu mici-mari schimbari. In 2017 o gasim intr-o gama variata de nuante, cu diverse aplicatii sau dungi. O regasim in prezentarile colectiilor Primavara-Vara 2017, Toamna-Iarna 2017 ale caselor de moda Valentino, Chloe si Ralph Lauren.
#3. CUTICULE COLORATE
Printre tendintele anului 2017 se numara si cuticulele evidentiate cu o alta culoare decat cea de baza. Eu m-am lovit de acest tip de manichiura pe Pinterest si m-a cucerit instant! Am sunat-o pe Simona si i-am spus ca e The One pe luna aceea. Putem vedea astfel de propuneri in colectiile Celine, Dior, Stella McCartney si nu numai.
#4. NUANTE METALICE
Manichiura metalica nu numai ca este o tendinta a acestui an, este chiar un must-have! Daca alegi sa iti acoperi unghiile cu o astfel de oja, evita bijuteriile stralucitoare, care aproape ca au acelasi efect. Asadar, regula “less is more – mai putin inseamna mai mult”. se aplica fara doar si poate. Trendul a fost propus de Rag & Bone si Roberto Cavalli.

#5. IMPRIMEURI GRAFICE
Nimic nu striga mai tare “vara” decat o manichiura jucausa, cu elemente grafice, in culori puternice sau culori pastelate daca vrei sa maximizezi efectul design-ului creat. Acest trend permite realizarea celor mai diverse modele, care mai de care mai geometrice si mai abstracte. Acest look este recomandat chiar de Marc Jacobs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *