Prima pagină » Magazin » Top sloturi „Book of…” pe care merită să le încerci (P)
Top sloturi „Book of...” pe care merită să le încerci (P)

Top sloturi „Book of…” pe care merită să le încerci (P)

12 iun. 2024, 16:43,
în Magazin

Cărțile au numeroase beneficii când sunt citite, dar ele pot fi întâlnite și într-o manieră distractivă la sloturi online. Dezvoltatorii de jocuri de cazinou au lansat zeci de sloturi care au cuvântul „carte” (book) în denumire. Cele mai multe au legătură cu evenimente istorice care s-au întâmplat.

Așadar, iată câteva sloturi cu cărți pe care merită să le încerci:

Book of Tut

John Hunter este un personaj pe care îl găsim în numeroase sloturi online, iar în Book of Tut pleacă în căutarea bogățiilor unuia dintre cei mai mari faraoni din istoria Egiptului. Acțiunea le poate aduce utilizatorilor un câștig de până la 5.500x miza, iar speciala poate fi activată în cazul în care pe role apar simultan cel puțin trei simboluri Scatter. Acest slot lansat de compania Pragmatic Play are o matrice fixă cu 3 rânduri, 5 coloane și 10 linii de plată.

Book of Tut Megaways

Sloturile Megaways au un farmec aparte datorită numeroaselor modalități de câștig. Cei de la Pragmatic Play au ținut cont de părerea utilizatorilor și au lansat și o versiune cu motor Megaways a acestui slot. Matricea are între 2 și 7 rânduri, 6 role și până la 117.649 de linii de plată. Câștigul maxim din acest slot este de până la 10.000x miza, volatilitatea slotului fiind mare.

Book of Shadows

Cei de la NoLimit City au lansat un slot cu cărți ce impresionează prin câștigul maxim, ce ajunge până la 30.338x miza. Slotul beneficiază de funcții de respin, dar și de Gamble. Rotirile gratuite fac deliciul utilizatorilor, iar speciala este activată la 3 scatters (cartea umbrelor). De asemenea, funcția specială Lucky Locks, prin care se pot bloca până la 4 role după fiecare rotire și învârti celelalte, este și ea foarte apreciată de utilizatori.

Book of Dead

Un slot care are aproape un deceniu pe piață. Mai exact, a fost lansat de compania Play’n GO în 2016 și nu este cazino online care se respectă sau platformă de pacanele gratis care să nu îl aibă în ofertă. Are un format clasic, cu 3 rânduri și 5 coloane. Sunt 10 linii de plată, iar volatilitatea acestui slot este mare. Cartea morții este simbolul Scatter din acest joc. Iar 3 simboluri Scatter inițiază speciala ce le oferă utilizatorilor 10 runde gratuite. Slotul are un câștig maxim de până la 5.000x miza, iar utilizatorii pot beneficia și de funcția Gamble.

Book of Ra Deluxe

Acesta este poate cel mai cunoscut slot cu cărți din câte au fost create. Novomatic a lansat acest slot ce a fost încercat până acum de milioane de oameni din toată lumea. A fost creat în 2008, are trei rânduri, cinci coloane și 10 linii de plată. Volatilitatea slotului este mare, iar recenziile utilizatorilor din țara noastră sunt excelente. Este unul dintre cele mai apreciate sloturi online chiar și în prezent.

Cărțile de joc, prezente și ele la sloturi online

Cărțile de joc sunt printre cele mai întâlnite simboluri la sloturi online. Dezvoltatorii de jocuri obișnuiesc să introducă și simboluri pe care oamenii le asimilează foarte ușor, tocmai pentru a se acomoda cât mai ușor cu slotul.

Așa se face că, alături de șeptari, clopoței și fructe, cărțile de joc sunt întâlnite în sute de sloturi online. Ce-i drept, în multe jocuri plătesc foarte puțin sau nu plătesc deloc, fiind puse pentru a avea și simboluri care nu au neapărat o legătură clară cu jocul în sine.

În plus, cărțile de joc au fost folosite în multe culturi, astfel că pot fi integrate destul de ușor, indiferent de tematică. Iar ele vin și cu avantajul că pot fi personalizate pentru a face o legătură între acel simbol și subiectul jocului.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`